reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Sredec, dobrze że jesteś w szpitalu. Na pewno skurcze ustaną i jeszcze dotrwasz do terminu bezpiecznego dla dziecka. Ja w ciąży z Kasią pierwszy raz że skurczami trafiłam do szpitala w 24 TC a urodziłam dopiero w 37 TC. Będzie dobrze.

reklama
Dziewczyny duzo sil dla Was i maluszkow oby tylko dotrzymac do donoszonej ciazy, odpoczywajcie ile mozecie.Ja wprawdzie wzielam sie za porzadki ale najgorsze okna juz pomylam i ok sie czuje,teraz drobiazg. Powoli dochodze do prania ubran dla malego bo nic jeszcze nie wyprane nawet torby do szpitala nie mam za tydzien dopiero siostra mi odda, mam przeczucie ze do swiat na spokojnie wszystko sobie uloze, narazie bez paniki, choc to skladanie lozeczka i i ukladanie rzeczy uswiadoni mi ze to lada moment.

Cześć dziewczyny,
ja już na nogach... Mam nadzieję, że u was wszystko ok ;)
Mąż właśnie się szykuje do pracy, a potem prosto jedzie do Niemiec. Wraca w niedzielę. Ach... martwię się, bo ma być nieciekawa pogoda, sam jedzie samochodem tyle kilometrów...

Dzień dobry. Ja już ponad godzinę na nogach. Starsza odstawiona na autobus ,pora coś zjeść. Mąż dziś w domu a ja jadę do straży miejskiej się tłumaczyć i zakupy pewnie zrobię.zimno przeraźliwie aż z domu wychodzić się nie chce....

Miłego dnia.

Dzień dobry. Ja już ponad godzinę na nogach. Starsza odstawiona na autobus ,pora coś zjeść. Mąż dziś w domu a ja jadę do straży miejskiej się tłumaczyć i zakupy pewnie zrobię.zimno przeraźliwie aż z domu wychodzić się nie chce....

Miłego dnia.
Jakie wielkie "przestępstwo" popełniłas? :)

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny :) ja juz tez na nogach:)
Aach ta nasza straz miejska hehe:)
A ja jestem niewyspana ;\ i to strasznie cos spac nie moge:\
Szwagierka sie wprowadziła do nas tez w ciazy ciekawa jestem jak bedzie sie nam mieszkać na stale razem.. Boje sie troche bo ja lubie porządek i o to dbam:\

Hej laski [emoji6]

Wczoraj nam się tak obsunął dzień, że dopiero dzisiaj wyjedziemy. Ehh.. zawsze coś.

@tysia123 ja to z ciuchami wiosennymi będę mieć problem, bo same XS i S-ki ... [emoji849] Zastanawiam się nawet czy nie wywieźć połowy rzeczy do rodziców na przechowanie. Daj znać co przeskrobałaś [emoji39]

@sredec1982 @Gosiaczek1202 jak tam u Was dziewczynki i u Waszych maluszków? Trzymajcie się cieplutko [emoji4]

@Gosika88 super, że wizyta udana! Z tymi zastrzykami to tak łatwo się mówi [emoji3] Skąd Ty masz odgadnąć czy poród „akurat dzisiaj”? [emoji23]

Nic mi się nie chce - brzuch mnie strasznie już ciągnie, i nawet wygodnie nie ma się jak ułożyć do spania. Boziuuu jak ja tęsknie za tym by położyć się na brzuchu [emoji39][emoji3]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
A dziewczyny jeszcze jedno, ktos jakis czas temu pytal o badania przesiew na paciorkowca- ja wlasnie wczoraj mialam, to nic nie boli. Pamietajcie tylko ze większość szpitali chce zeby byly jak najswiezsze, bodajze po 35 tygodniu.ja juz z racji terminu mam prawie wszystko porobione, zostal mi fibrynogen, usg tylko dla pewnosci i morfologia plus mocz zeby byly jak najswiezsze.
Ciesze sie ze mam juz absolutnie wszystko przygotowane, bo naprawdę czuje sie juz jak inwalida - ciezki brzuch, wszystko boli, jeju jak tu wytrwac :) pozdrowienia i zdrówka dla wszystkich :))))

Do góry