reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Witam

@Gosika88 trzymam kciuki żeby wszystko się u was poukladalo, przykra sytuacja zwłaszcza teraz na koniec ciąży ale mam nadzieje ze wszystko będzie ok i będziesz z dzidziusiem szczęśliwa.

Dziś byłam u gin na kontroli i z pessarem wszystko ok ładnie trzyma szyjke od tygodnia taka sama długość mam dalej leżeć a dzidzia waży 1270g. Nastepna wizyta za 2tygodnie ale jakby cokolwiek sie działo mam jechac na szpital także odpoczywam dalej.

Dziewczyny dużo zdrówka Wam życzę bo widzę ze trochę się pochorowalyscie.

reklama
@nknatalia dobrze, że wizyta ok [emoji6] Też muszę podpytać gina o poród, bo pracował w szpitalu w którym rodzić będę.

@tysia123 jak leżę to też jest twardawy. Teraz np leżę sobie i nie mam jak się ułożyć, bo mi jest niewygodnie. Wzięłam No-spe i poczekam czy będzie lepiej. Gin mi też sprawdza twardość brzuszka co wizytę.

Gratuluje udanych wizyt [emoji39]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja właśnie jadę na zastrzyk Rophylacu 300 i muszę później wrócić do domu ponad godzinę pociągiem. Czy któraś z Was się po tym źle czuła?

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi nic nie było, tylko właśnie dupka i kieszeń po tym bolały [emoji6][emoji23]

dev131ps___.png

Wszystkim chorujacym szybkiego powrotu do zdrowia, odpoczywajcie duzo dziewczyny:).

Pewnie to pytanie juz sie przewineło ale nie wiem ja jak znalezc, na jakie strony warto sie zalogowac z upominkami czy probkami dla niemowlat, po pierwszym porodzie maz tylko wypelnil ankiete niebieskie pudelko, ktore od razu w szpitalu dostalam, potem mialam chyba do roku czasu co chwile tel jak nie o ubezpieczenie to inne oferty. Macie jakies sprawdzone miejsca gdzie warto sie zalogowac dla probek chociazby?

Ja z tego niebieskiego pudełka zostawiłam maila na koniec szkoły rodzenia, dostałam potem ankietę z konkursem i wygrałam miesięczny zapas pampersow :)

dev131ps___.png

Gosika współczuje bardzo tej sytuacji, ale mężczyźni potrzebują czasami takiego trochę kopniaka żeby się ogarnąć. Mam nadzieje ze Twój szybko w końcu dorośnie.

I współczuje bardzo wszystkim chorym, zdrowiejcie szybko [emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ode mnie również wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta :)
Obyście mile spędziły ten dzień. Póki co jeszcze odpoczywam sobie w łóżku, ale zaraz przygotuje córce i sobie pyszne śniadanko i zastanawiam się nad zrobieniem nam dnia piękności... kąpiel, masaże i co mi tam jeszcze do głowy przyjdzie. Nadal się kiepsko czuję, ale coś trzeba podzialac;) Po pracy przyjedzie nasz jedyny mężczyzna, to zrobimy sobie może jakąś kawkę...

A wy jakie macie plany na dziś? Chyba, że same ich jeszcze nie znacie?

reklama
Ode mnie również wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta :)
Obyście mile spędziły ten dzień. Póki co jeszcze odpoczywam sobie w łóżku, ale zaraz przygotuje córce i mnie pyszne śniadanko i zastanawiam się nad zrobieniem nam dnia piękności... kąpiel, masaże i co mi tam jeszcze do głowy przyjdzie. Nadal się kiepsko czuję, ale coś trzeba podzialac;) Po pracy przyjedzie nasz jedyny mężczyzna, to zrobimy sobie może jakąś kawkę...

A wy jakie macie plany na dziś? Chyba, że same ich jeszcze nie znacie?
Wszystkiego najlepszego rowniez ode mnie.

Brzuszkowa, swietny plan :) ja mam dziś niestety do pozalatwiania rozne sprawy na miescie i pewnie na relaks duzo czasu nie wystarczy :) miłego dnia!

Do góry