reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Ja już po [emoji3][emoji3][emoji3]
Przetrwałam i w końcu jadę jeść śniadanko [emoji48]
@nknatalia dasz radę [emoji39] szybko zleci

U nas piękny mróz [emoji3]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No dziewczyny juz macie za sobą:) miłego swietowania dzisiaj.
Ja sie wyspalam, choc zebra tak mnie bola ze ciezko chodzic, myslalam wczoraj ze to maluch gdzies tam siedzi, i pytam meza co zrobic zeby sie odchaczyl, kazal mi poskakac to inaczej sie ulozy:), ale to chyba to spanie na lewym boku nie takie ulozenie:).
Juz po sniadanku narazie bez paczkow, wieczorem beda domowe, najlepsze u mamy:), a teraz dom ogarniety dzwonie po sasiadke na kawe, niech dzieci pobrykaja...

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeszcze godzina i jedno pobranie, jest mi niedobrze i mam ochotę to zwymiotować, kuła mnie w to samo miejsce i teraz bolało, rękę będę pewnie miała obolałą:-( momentami mam wrażenie że zemdleje nie mogę ustać w miejscu, muszę siedzieć a już d.. mnie boli. W pierwszej ciąży normalnie jakoś to przeszłam.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzisiaj coś spać nie mogłam. Wstałam o 1:53 do wc, wróciłam i dłuuuugo zasnąć nie mogłam.

Mróz za oknem, wyniosłam kołdrę na dwór żeby się przewietrzyła :)

Witam majowe mamy. Jestem z Wami pierwszy raz. Tez mam termin na maj, dokladniej koniec- 29 maj. Bede miala synka numer 2 czy w nocy tez was wybudza bol kosci udowej jak za dlugo spicie na jednym boku. ja jeszcze jak sie przekrece to dlugo czuje to pobolewanie.

Dzień dobry :) oby wam na tych badaniach szybko zlecial czas. Ja zakupiłam już pączki i będę świętować tłusty czwartek z kawką. Macie jakieś ulubione? Klasyczne z pudrem czy ze śmietaną...?
Ja kocham paczki odkad jestem w ciazy ale musza byc takiw tluste :) pieczone na oleju lub smalcu :) nie lubie paczkow takich suchych :)

@Zeni-maj dzień dobry [emoji3]

Ja już zjadłam pączka[emoji507][emoji507][emoji507] Mniam! Palce lizać [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ @Jetkaa coś z tymi pączkami jest w tej ciąży! Masz racje [emoji16] Ale może to przez to, że w naszych brzuszkach mieszkają dziewuchy? [emoji23][emoji41] Zobacz w sumie jak od początku nas na pączki i słodkie bierze [emoji6]

Moja Zuzia kręci się niemiłosiernie[emoji3] Dostała dzisiaj taką dawkę słodkiego, że Hoho [emoji13]
A ja w końcu chyba zaraz wezmę i zrobię listę wyprawkową. [emoji4] Zawsze co chce ją tak do końca zrobić, to coś.
Jutro jedziemy na weekend do rodziców mojego D. - i znowu podróże [emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja też mam małą dziewczynkę i od początku ciąży samo słodkie a za drożdżówkę z kruszonką mogłabym zabić. Dzisiaj już 2 pączki za mną:)

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry