reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Ja bawarki nie lubię

Majóweczka, Stopa jak Wasze maleństwa?
U nas w miarę:) Tylko mam do Was pytanko ile razy Wasze maleństwa robią dziennie kupke? u mnie na początku było ok 3-4 dziennie a teraz jak ukończył miesiąc to czasami nawet jednej dziennie nie ma:/ piję dużo płynów, daję rumianek, koper ale nic jakos nie pomaga. Macie też taki problem?

majoweczka88 my jeszcze jesteśmy w okresie noworodkowym więc nie wiem co będzie z kupkami później ;) póki co jest kilka dziennie ale skoro może być też jedna na kilka dni i jest to w normie to raczej nie ma co się martwić :) najlepiej spytaj pediatrę na wizycie przed szczepieniami :) a jak będziesz szła ze szczepieniami? Nfz, 5w1 czy może 6w1?

majoweczka88 my jeszcze jesteśmy w okresie noworodkowym więc nie wiem co będzie z kupkami później ;) póki co jest kilka dziennie ale skoro może być też jedna na kilka dni i jest to w normie to raczej nie ma co się martwić :) najlepiej spytaj pediatrę na wizycie przed szczepieniami :) a jak będziesz szła ze szczepieniami? Nfz, 5w1 czy może 6w1?
Heh...tak się składa ze jak napisałam to mały chwilkę później kupkę zrobił :p to chyba znak:D my szczepienia robimy 5w1 bo To szczepienie na krztusiec trochę mnie przerazil:/ długo się zastanawiałam ale tak już chyba zostanie:) do tego pneumokoki i rotawirusy... Boję się tylko jak mały zareaguje:/ a Wy jak wybraliście?

reklama
Ja nic dodatkowego nie szczepię, na pneumokoki mam nadzieję załapać się za rok na darmowy program w gminie, a nad rotawirusami myślałam ale póki Ernest nie będzie szedł do żłobka/przedszkola to je mu odpuszczę.

Do góry