reklama
majóweczka88
Zaciekawiona BB
U nas w miarę Tylko mam do Was pytanko ile razy Wasze maleństwa robią dziennie kupke? u mnie na początku było ok 3-4 dziennie a teraz jak ukończył miesiąc to czasami nawet jednej dziennie nie ma:/ piję dużo płynów, daję rumianek, koper ale nic jakos nie pomaga. Macie też taki problem?Ja bawarki nie lubię
Majóweczka, Stopa jak Wasze maleństwa?
GosiaLew
Fanka BB :)
U nas kilka dziennie, czasem jedna. Z tym, że Patryk jest na karmieniu mieszanym.
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
majoweczka88 my jeszcze jesteśmy w okresie noworodkowym więc nie wiem co będzie z kupkami później póki co jest kilka dziennie ale skoro może być też jedna na kilka dni i jest to w normie to raczej nie ma co się martwić najlepiej spytaj pediatrę na wizycie przed szczepieniami a jak będziesz szła ze szczepieniami? Nfz, 5w1 czy może 6w1?
majóweczka88
Zaciekawiona BB
Heh...tak się składa ze jak napisałam to mały chwilkę później kupkę zrobił to chyba znak my szczepienia robimy 5w1 bo To szczepienie na krztusiec trochę mnie przerazil:/ długo się zastanawiałam ale tak już chyba zostanie do tego pneumokoki i rotawirusy... Boję się tylko jak mały zareaguje:/ a Wy jak wybraliście?majoweczka88 my jeszcze jesteśmy w okresie noworodkowym więc nie wiem co będzie z kupkami później póki co jest kilka dziennie ale skoro może być też jedna na kilka dni i jest to w normie to raczej nie ma co się martwić najlepiej spytaj pediatrę na wizycie przed szczepieniami a jak będziesz szła ze szczepieniami? Nfz, 5w1 czy może 6w1?
GosiaLew
majóweczka88
Zaciekawiona BB
A w późniejszym czasie będziesz szczepic na pneumokoki i rotawirusy czy się nie zdecydujecie?
GosiaLew
Na rota nie szczepią a pneumokoki można też potem ale jeszcze nie wiem. Na pewno nie chce wszystkich szczepień na raz.
reklama