Nie wiem co ja narobiłam, ale jest kiepsko... :/ przez ostatni tydzien bolało, ale tylko jak zmieniałam pozycje, jak wprowadzałam moje boskie ciało w ruch... A teraz czuje jakby mi ktoś patykiem przebijał plecy, dupala i uda non stop. Pójdę pod prysznic, spróbuje wygrzać... Do terminu 19 dni, mam nadzieje, że nie takich jak dzisiejsze popołudnie...
reklama
sylwia.ka
Fanka BB :)
pewnie i w Krakowie znajda sie mieszkania za 500-800zl ale w kamienicach albo jakies osiedla... i bardziej na odludziu krakowa juz...
U
użytkownik 160
Gość
Basia Plastry tak ale tego typu Link do: Kinesiology Taping - plastry kinesiotaping: K-Active, Kinesio... - ludzie mylą je z plastrami zawierającymi leki przeciwbólowe takimi z apteki; to jest zupełnie inna forma terapii- ucisk specjalną tasmą -stosują sportowcy
Wioleta93
Plastry do kinesiotapingu tylko fizjoterapeuta albo inna osoba która się zna na tym. Informacja od męża fizjoterapeuty ;-) a są bardzo skuteczne, kiedyś na dłoni miałam przy odnawiającym się bólu po złamaniu.
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi mój fizjoterapeta będzie zakładał taping po porodzie na brzuchu Podobno pomaga w szybszym kurczeniu macicy i pobudza mięśnie do pracy.
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Wybaczcie ze z takim tematem w tak goracej dyskusji Waszej ale
Czy do depilacji krocza teraz uzywala ktoras jakiegos kremu i poleca?
Bo machac tam teraz golarka to nieradosnie, a prosic meza to tez niesmiesznie..m
Czy do depilacji krocza teraz uzywala ktoras jakiegos kremu i poleca?
Bo machac tam teraz golarka to nieradosnie, a prosic meza to tez niesmiesznie..m
Malutka466
Na ranę po CC można zrobić tzw. jodełkę z tapów.
Ja nie mogę używać kremów do depilacji wszystkie jakie testowałam mnie uczulały. Więc zostaje maszynka i pewnie mąż
Ja nie mogę używać kremów do depilacji wszystkie jakie testowałam mnie uczulały. Więc zostaje maszynka i pewnie mąż
Też nie używam kremów do depilacji, z podobnych przyczyn jak Malutka, choć nie testowałam wielu, to te które probówałam dobrze na mnie nie działały. A mąż już raz mnie golił i ładnie mu poszło, coś tam doskrobałam sobie jeszcze przy lusterku
reklama
Jasmina88 jak masz zamiar użyć nowego kremu to faktycznie wypróbuj najpierw pod pachami albo na zgięciu łokcia -bo jak Cię uczuli to ułaaaa
Maui nie planuję kupować tych rzeczy
Nie wypowiem się na temat kosztów życia w stolycy i okolicy... bo to nieludzkie
Maui nie planuję kupować tych rzeczy
Nie wypowiem się na temat kosztów życia w stolycy i okolicy... bo to nieludzkie