reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Oj tak jestem doświadczona:biggrin2: najstarszego syna urodzilam poprzez cc, coreczke sn i zdecydowanie lepszy jest porod sn. Dlatego bardzo chciałam teraz też urodzić naturalne. Ale za stara już jestem na ryzykowanie w tej kwestii i postanowiłam, że będzie tak jak lekarz zdecyduje:biggrin2:

reklama
Stopa to już masz porównanie porodowe ;-) duży plus, że znasz termin i juz sie aż tak nie musisz stresować ;-) chyba, że małe będzie miało inne zdanie niż lekarz i sie zacznie pchać przed terminem cc :p

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Stopa30 to masz termin cc jak ja termin OM :)

Udało mi się dotrzeć do lekarza do diabetologa. Jednak autem jest lepiej. W tych autobusach to jakbym zaczęła rodzić to pewnie nikt by nie zareagował.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Ciążowe narzekania to co innego – można a nawet trzeba narzekać ile wlezie ;)

Sylwia, ja mieszkam w KRK i tutaj nie wynajmiesz mieszkania z opłatami za mniej niż 1700 zł. Same opłaty: gaz, prąd, czynsz to około 500 zł. Sama wynajmuję ludziom swoje mieszkanie i 2 pokoje to 1500 zł + opłaty – zależy to od lokalizacji ale moja nie jest dobra więc gdzieś w ciekawszym miejscu to jeszcze drożej.

A ja wolę poród z zaskoczenia – nie chcę znac terminu – chociaż w tym przypadku znam termin wywołania ale mam nadzieję że przed terminem wywołania zmuszę go do wyjścia myciem okien i sexem ;)

Pyszczek28, ja to tak pisalam w tych dolnych granicach.. ja wiem ze jest o wiele drozej w Wawie, Krakowie czy moze we Wrocku bo to takie miasta... ale ja np w PL mam czynsz jakies 400-500zl chyba. Tylko to kamienica... piece na wegiel.. ogrzewanie tez... wiec jak dojdzie wegiel 600zl/tona + swiatlo.. woda.. smieci to tez wychodzi wiecej... ale tak to tanio mamy... a sa tez jeszcze tansze mieszkania...

reklama
Do góry