reklama
Dzień doberek.
Dokładnie ;-) okaże sie. A jeszcze pewnie niektóre przenoszą, bo i taka opcja istnieje ;-)Ciekawa czy ktoras znas urodzi w zakladanym terminie porodu
GosiaLew
Fanka BB :)
Witam.
Też u mnie słońce. Ale chyba chłodno jest. Ja dzisiaj jadę zrobić ostatnią morfologię i przeciwciała.
Plucik no odpoczywaj trochę jak chcesz do terminu wytrzymać
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Też u mnie słońce. Ale chyba chłodno jest. Ja dzisiaj jadę zrobić ostatnią morfologię i przeciwciała.
Plucik no odpoczywaj trochę jak chcesz do terminu wytrzymać
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
stopa30
Zaangażowana w BB
Witam. Dzis dzien z typu nic mi sie nie chce. Zmuszam sie na sile do robienia czegokolwiek. Malutka pręży sie dzielnie w brzuchu :-)
Termin mam na 16 maja, ale nie ukrywam, ze chciałabym urodzic wcześniej.
Co z przenoszeniem ciąży, to syn przez dwa tygodnie po terminie opieral się z wyjsciem, za to córka urodzila sie tydzien przed terminem. Dlatego teraz mam nadzieje, ze tez tak bedzie.
Z tego co widze, ze wiekszosc z Was ma juz dzieciaczki prawie, ze gotowe do wyjscia.
Milego dnia zycze a ja sie dalej zmuszam do zrobienia czegokolwiek
Termin mam na 16 maja, ale nie ukrywam, ze chciałabym urodzic wcześniej.
Co z przenoszeniem ciąży, to syn przez dwa tygodnie po terminie opieral się z wyjsciem, za to córka urodzila sie tydzien przed terminem. Dlatego teraz mam nadzieje, ze tez tak bedzie.
Z tego co widze, ze wiekszosc z Was ma juz dzieciaczki prawie, ze gotowe do wyjscia.
Milego dnia zycze a ja sie dalej zmuszam do zrobienia czegokolwiek
U mnie próbuje sie słonko przebić, ale średnio mu to wychodzi, bo przewaga chmur a na termometrze tylko 10 stopni.
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć laski
Czy możemy po porodach robić taką listę
-jaki był termin z om
-jak my myślałyśmy że będzie
-jak chciałyśmy żeby było
-jak chcieli lekarza
-i jak wyszło
strasznie mnie to ciekawi
Jako ze dziś zaspaliśmy do 9.45, a urodziny córki -torty i inne rzeczy trzeba ogarnąć to uciekam
MIŁEGO DNIA!!!!
Czy możemy po porodach robić taką listę
-jaki był termin z om
-jak my myślałyśmy że będzie
-jak chciałyśmy żeby było
-jak chcieli lekarza
-i jak wyszło
strasznie mnie to ciekawi
Jako ze dziś zaspaliśmy do 9.45, a urodziny córki -torty i inne rzeczy trzeba ogarnąć to uciekam
MIŁEGO DNIA!!!!
reklama