Ania_Beata
Fanka BB :)
Uwielbiam! Truskawki skąd masz?Bede jesc makaron z truskawkami.
Napisałam do Maui sms. Spoko, jeszcze się u niej nie zaczęło.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uwielbiam! Truskawki skąd masz?Bede jesc makaron z truskawkami.
Wiem, wiem że są. Ja też się skusiłam dwa razy na te hiszpańskie. Ale taki koszyczek to za mało na kluski z truskawkami. Myślałam, że mowa już o naszych.Ania_Beata u nas też sa, ale te hiszpańskie, raz kupiłam, bo niem ogłam sie oprzeć a ja za duzo owoców jeść nie moge i niestety w smaku w większości to sama woda. Tak samo dzisiaj arbuza kupiłam kawalek - wodnisty jak nie wiem co. Wolę już mrożone owoce kupować, lepiej smakują
Wiem, wiem że są. Ja też się skusiłam dwa razy na te hiszpańskie. Ale taki koszyczek to za mało na kluski z truskawkami. Myślałam, że mowa już o naszych.
Szczerze tez mam taką nadzieję... wymiekam powoli. Tak około tyg wcześniej mogłabym urodzić niby chłopcy mają tendencję do wcześniejszego wyskakiwania. Mąż 2 tyg wcześniej urodzony, wiec może, może...Edziorka liczymy juz dni mam nadzieje ze nie będę w dwu paku do terminu a mala sie zlituje i troche wczesniej będzie