reklama
U
użytkownik 160
Gość
Malutka teraz to nam wszystkim chyba duszno i gorąco ale po porodzie hormony znów będą nas zmieniać
Kaylla no nie fajnie, ale może na przepustkę wypuszczą? zapytaj
Kaylla no nie fajnie, ale może na przepustkę wypuszczą? zapytaj
GosiaLew
Fanka BB :)
Kaylla kciuki za Was. Lepiej być pod opieką niż miałabyś się przez święta zamartwiać.
Boliwia jak ty byłaś na diecie to pewnie dlatego młoda się tak budziła. ja dlatego zrezygnowałam z karmienia po 5 miesiącach bo młody mi cały czas na cycku siedział. Jak wprowadzilam preparat mlekozastępczy to zaczął przesypiać noce. Ja juz byłam skrajnie wykończona i dietą i nocami.
Ja młodego mojego w domu ubierałam tak jak siebie. A ja raczej nie ze zmarzluchów. Mój mąż za to nosi z 500 warstw ciuchów.
Boliwia jak ty byłaś na diecie to pewnie dlatego młoda się tak budziła. ja dlatego zrezygnowałam z karmienia po 5 miesiącach bo młody mi cały czas na cycku siedział. Jak wprowadzilam preparat mlekozastępczy to zaczął przesypiać noce. Ja juz byłam skrajnie wykończona i dietą i nocami.
Ja młodego mojego w domu ubierałam tak jak siebie. A ja raczej nie ze zmarzluchów. Mój mąż za to nosi z 500 warstw ciuchów.
Malutka466
Kaylla, trzymam kciuki, aby wszystko było ok. Może pozwolą wyjść na Wielkanoc, a jak nie to pamiętaj, że to wszystko dla Waszego dobra!! Następne święta już w komplecie spędzicie
Kaylla, kciuki! Nie martw sie, jestes pod dobra opieka.
Gosiu moja corka tez sie tak budzila na cyca po milion razy, a ja na diecie nie bylam. Ona to traktowala jako uspokajacz/smoczek i przepustke do naszego lozka (dzieci sa sprytne). Wytrzymalam rok i powiedzialam dosc, bo mnie zmeczylo takie spanie z pijawka przy cycku w jednej pozycji
Gosiu moja corka tez sie tak budzila na cyca po milion razy, a ja na diecie nie bylam. Ona to traktowala jako uspokajacz/smoczek i przepustke do naszego lozka (dzieci sa sprytne). Wytrzymalam rok i powiedzialam dosc, bo mnie zmeczylo takie spanie z pijawka przy cycku w jednej pozycji
kameleonleon
Kaylla trzymajcie sie dzielnie. Trudno nie jedne święta jakby coś, to cel wyższy.... ja sylwestra spędziłam w szpitalu.
Gatdło boli , mąż mi coś przyniósł wrrrrtr
Gatdło boli , mąż mi coś przyniósł wrrrrtr
reklama
Kaylla trzymam kciuki aby zrobili wszystkie niezbędne badania i jak wyniki będą ok to jednak wypuścili na Święta do domu! Ale czas jest rzeczywiście kiepski bo i weekend i zaraz Wielkanoc więc może szału nie ma ale najważniejsze aby przebadali i wtedy będziesz wiedzieć na czym stoisz