reklama
U mnie najgorszy problem jest z jedzeniem. Ustane przrd lodówka i mogę tak stać i stać (a w niej wszystko) a ja na nic na ochoty nie mam .
No i zapomniałam o farbach haha (tu jestem baaardzo niezdecydowana szczególnie jeśli chodzi o szarości )
No i zapomniałam o farbach haha (tu jestem baaardzo niezdecydowana szczególnie jeśli chodzi o szarości )
GosiaLew
Fanka BB :)
Edziorka ja mam przesuszoną śluzówkę tak, że aż mi naczynka pękają. Biorę rutinoscorbin, robię inhalacje i nic niestety nie pomaga. A jeszcze czasem mam zatoki zapchane i mi spływa katar a nic na to wziąć nie mogę. Czekam na poprawę pogody.
U mnie najgorszy problem jest z jedzeniem. Ustane przrd lodówka i mogę tak stać i stać (a w niej wszystko) a ja na nic na ochoty nie mam .
Tez tak mam
GosiaLew mi na szczęście naczynka nie pękają, jescze. .. Myślałam, że może jakaś woda morska...
GosiaLew
No ja robie inhalacje wiec to też nawilżaGosiaLew mi na szczęście naczynka nie pękają, jescze. .. Myślałam, że może jakaś woda morska...
Tirli
Witam no dzis to się wyspalam. Na śniadanie wzięło mnie na jajecznice ze szczypiorkiem i boczkiem takim prawdziwym wędzonym tradycyjnie. Za chwile jadę do mamy będzie mila niedziela. Milej niedzieli tez wam życzę
GosiaLew
Ja robie inhalatorem z roztworu hipertonicznego z soli fizjologicznej.Z czego te inhalacje? Jakieś konkretne czy obojętne?
reklama