reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Tez mialam straszna noc... budzilam sie ciagle.. mala szalala do pozna w nocy! ale pomaga kolysanie na boki i zasypia tylko zanim zasnela to chyba ja wczesniej padlam... naciagnelam sobie troszke brzuch i jeszcze dodatkowy bol... :/ zwariowac idzie... na dodatek tylko na lewym boku moge spac wiec to juz tragedia :/

Ja mam dość tej cukrzycy. Zwiększona mam insulinę a cukier dalej po śniadaniu za wysoki. Znowu musze zwiększyć dawkę albo zmniejszyć porcje.

U mnie znowu noc z boku na bok.... jak tak bedzie przez kolejne 6 tyg to odzaleje.... zgaga meczy oddychac trudno.... oszalec idzie... ale 34 tydz rozpoczety, wszedzie pisza że właściwie po tym tygodniu można odetchnąć bo dzidziuś jest już na tyle dojrzały :)

a ja po dwóch nieprzespanych nocach dziś spałam w miarę dobrze. Chyba mam zespół niespokojnych nóg. Nie mogę przez nie zasnąć.

Dzień dobry w niedzielę!
Pogoda średnia, ja wstałam po 10 ale przez Kubę zasnęłam dopiero po 2 w nocy. Mąż odsypia nockę, a ja buszuję po Internecie.

Współczuje nieprzespanych nocek i zespołu niespokojnych nóg... Położna mówiła, że jak ktoś na to cierpi, to dla niego ZZO będzie dramatem. Ile w tym prawdy nie wiem.

reklama
Ja się nawet nie nastawiam na ZZO. Jak zobaczyłam jak to się podaje to podziękowałam i powiedziałam swojemu, że jakby mi coś odwalilo i jednak bym się zdecydowala to ma mi kategorycznie zabronić :D

Sylwia.ka nie wiem jak dokładnie to opisać, ale takie ciężkie a puste nogi... łydki

Do góry