reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Ja tez z chęcią chciałabym juz mieć maj !!! Ale szybko to minie i pewnie zanim się nie obejrzymy będziemy chodzić na spacerki :)
ja idę myć włosy bo muszą do 15 30 wysnac bo do kościoła się wybieramy na 16 przeważnie chodzimy wcześniej,aale dziś nam się nie chciało i idziemy na16:p milej niedzieli,wszystkim życzę :)

reklama
Nie czekam na maj. Czekam na kwiecień. Jak nie urodzę 26 kwietnia, stawiam się tam na wywołanie. Osobiście czuję że urodzę do 22 kwietnia...

Miałam dzisiaj nic nie robić ale tak mi się chciało naleśników, że całą górę nasmażyłam :-D

Sylwia a jak ją poczyta to tak jak mój będzie bardziej doświadczony niż ty :p wczoraj leżąc w łóżku złapałam tą książkę żeby sobie poczytać bo są tam też uniwersalne tematy dla obojga rodziców. I jak mój M. zobaczył mnie z tą książką w ręce to się oburzył, że to jego i koniec. A tak naprawdę to miał tam jakieś swoje notatki i przemyślenia :p

reklama
Ja chyba też naleśniki ale z mięsem, bo na słodko nie mogę. I muszę jeszcze z insuliną. Ale zjadła bym takiego z konfiturą a najlepiej gofra z bitą śmietaną i polewą toffi.
Ja mam nadzieje ze drugi syn nie będzie alergii em, bo bym chciała go pokarmie piersią ale jeść w miarę normalnie a przejście z jednej diety na kolejną dietę to mnie psychicznie wymęczy.

Z Poznania to kojarzę centrum, okolice targów i Namarowice :) a i jeszcze hotel Twardowski. No ale jak trzeba było przejechać przez z Poznań to z gpsem dałam radę być pilotem :)

Do góry