reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Moja noc tez zaliczam do średnich. Zasnęłam po 12, o 5 wstałam z moim A, bo po drugiej zmianie musiał jechać na 7 do pracy... Wiec zaparzyłam mu kawy, zrobiłam śniadanko i miałam problem zeby po wszystkim zasnąć. Oprocz tego plecy mnie zaczynaja męczyć, nie wiem jak sie mam układać zeby było dobrze.
Dzis czeka mnie kolejny dzień w kuchni... :D i szybki cleanning bo po południu mamy gości:)
Dobrego dnia!

reklama
Ja tez nie spie :D brzuch nie boli :) zaraz sie ubieram i ide na zakpy tylko corke ubiore i siebie do porzadku doprowadze :)

Ale noce moja tez stednio udana.. moj szanowny nie omieszkal wrocic przed polnoca dopiero :/ jeszcze okazalo sie ze ktos nam wycieraczke podwedzil spos drzwi, na szczescie zostala odnaleziona - menel sobie ja wzial i dwa pietra wyzej spal na niej! Paranoja.. i tak zadnelam chyba po 1szej a po 8mej pobudka bo glodna sie zrobilam :D pogoda znow paskudna deszczowo i szaro :/ dzis sie wyleguje i mam wielka ochote na pizza :) mmmm..

Witam sobotnio. Ja nawet nie wiem kiedy mój P. idzie do pracy. Tylko oko otworzę jak mu budzik zadzwoni i śpię dalej.

Zimno dzisiaj a ja mam w planach to okno w końcu umyć, bo firanki bym założyła.

witam w sobotę, u nas pełne słońce i prawdziwa wiosna. Obudziłam się po 6 i już ciężko było zasnąć ale jakość się udało. Wczoraj padłam jak mucha po wizycie gości, mam nadzieję że to będzie dobry dzień ;-)

Sylwia nam ostatnio śmietnik spod domu ukradli. I to pełny śmieci :-/ już mnie nic nie zdziwi.

Jeny dziewczyny nie wierze, ze takie rzeczy można zwinąć :D

U mnie nocka nawet, nawet. W każdym bądź razie wyspana, po sniadanku juz jestem i czas brać się za te zalegające ciuszki, które czekają na spotkanie z żelazkiem ;) w miedzy czasie pojedziemy po szybkie zakupy, rybkę przygotować na obiad i oczekiwanie na paczkę z Pl, wiec reszta dnia w domu :)
Udanego weekendu :)

Ja byłam na zakupach ale na dworze szaro i brzydko jeden plus tego ze jeszcze nie pada ;p mąż robi mielone ;p ja dzis tez nie zamierzam co kolwiek robic :D jeszcze sie do tego przyzwyczaje :p Niech juz wyjdziete słonce !!!!:p

Plucik ja jeszcze w piżamie :D . A co do męża to moim zdaniem powinniście usiąść i porozmawiać o podzieleniu się obowiązkami i tak żeby on miał czasem czas dla siebie i ty i wspólny czas dla dzieci.

Nie ma jak najeść się na śniadanie a tu tylko kanapka więcej. Teraz mogę sobie spokojnie kawę pić a nie myśleć już o jedzeniu znowu.

Hej! Wczoraj praktycznie caly dzien poza domkiem, wrocilam padnieta. Ale wszystko co mialam w planach to pozalatwialam. Choc takie wypady to masakra dla mnie i szczegolnie dla mojego pecherza. Datarlam do domu obolala i jeszcze prawa strona mnie strasznie bolala, podejrzewam ze nerka sie odezwala, takze musialam zapodac tabletke i padlam.
Dotarlo lozeczko - jest piekne :) i az bylam w szoku, bo moj Mezus mimo ze caly dzien ze mna latal podszedl do sprawy ambitnie i lozeczki stoi juz zlozone :D

reklama
Do góry