reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Ja też się narobiłam, pół dnia przy żelazku ale w końcu skończyłam, wszystko poprasowane i poukładane. Teraz tylko ogarnąć resztę dziecięcych rzeczy i koniec.

W końcu mogę suszyć pranie na dworze a nie w domu, jaka to jest radość

reklama
Ale dziewczyny jesteście pracowite.
Mi zostalo juz tylko poukladanie poprasowanych rzeczy do komody ale jakos nie mam weny wiec to czeka. Mąż za to dostał powera caly pokoik zrobiony z mebelkami i łóżeczkiem i teraz stwierdził, że trzeba też kwiatki i doniczki powymieniać małemu i pojechał do OBI pokupować.

A mnie coś pobolewa brzuch dziś. Aaaa i dziś zaczynamy 33 tydzień czyli 32 magiczny za nami:))

Kameleonleon właśnie mi uświadomiłaś, że ja w 33 tc jestem :o a co za tym idzie w pon zaczynam 34 :D
ubzdurało mi się coś, że dopiero 32 kończę...

Mi apka pokazała wczoraj 33 ale ja zaczynam tyg w poniedziałki :) kurde ale ten czas leci :) juz zaraz połowa marca - a niby marzec taki długi ale czuje ze strzeli moment zaraz święta no i kwiecień :)

Boliwia rutinoscorbin nie zaszkodzi

Plucik gratuluję sukcesu- jak mąż robi klopsy, to widać jednak jest na niego sposób i nie jest tak źle; taktyka okazała się skuteczna- może on musi "mieć jak" się Tobą opiekować, jak wszystko robiłaś sama, to nie miała chłop okazji się wykazać:biggrin2:
U mnie dziś gotowała córka- ojciec dzieciom rozdziela zajęcia po rodzinie :wink: jak na 13 lat to nawet nieźle- zrobiła gyros nic nie spaliła!
Przyleciałam ze spotkań, leżę i zbieram siły na wieczór- lecę dalej !

reklama
jakie ciekawe, sama bym sobie takie robiła.

Ja zaczęłam 31 wg apki, czas leci leci.

Dziś na warsztatach dostałam butelkę i smoczek. W zasadzie razy dwa, bo mąż też :D Z firmy chicco. Idę zaraz na drzemkę, bo ta pogoda mnie wykończy :/

A pochwal się co wygrałaś w tej siateczce? :D Ja liczyłam, że może trafi mi się poduszka a tu numer obok mnie wygrał, tak samo mam w lotto :D cieszyłam się tylko, że JELP mi się nie trafił hehehe

Ja tygodnie zaczynam w środy więc w najbliższą czeka mnie już 34tc :)

Do góry