reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Uff... ogarnęłam dom do końca, teraz tylko M. podłogi umyje. Ale wieczorem mamy gości więc jeszcze jedzonko trzeba zrobić. Ogólnie czuję się dobrze, nawet nie zmęczona, ale tak strasznie boli mnie w biodrach, od strony pachwin. Ciężko chodzić :-/

Mój M. dopadł dzisiaj do tej książki dla ojców o której kiedyś pisałam. Jest zafascynowany ile się dowiedział, ciągle jakieś swoje odkrycia mi sprzedaje. I doszedł do wniosku, że ma że mną bardzo dobrze bo nie mam humorów ciążowych tak jak te opisane w książce :p

reklama
Wiola a co to za książka ? Na okres gdy kobieta jest w ciąży czy tez po?
I przed i po, załączam zdjęcia ze spisem treści, może komuś się przyda.

Załączniki

• 1457709511900.jpg
    1457709511900.jpg
    45,6 KB · Wyświetleń: 86
  • 1457709519384.jpg
    1457709519384.jpg
    51,5 KB · Wyświetleń: 83
  • 1457709526153.jpg
    1457709526153.jpg
    48 KB · Wyświetleń: 82
  • 1457709533473.jpg
    1457709533473.jpg
    40,3 KB · Wyświetleń: 85
reklama
Od męża brat jest po ślubie ale dzieci nie ma i się nie zanosi by miał. On ma taką żonę ze od kod się chajtnol to żadko u nas są w sobotę się bawia chodzą po barach w niedziele odpoczywają :D ostatnio jak byli na urodzinach to ona zostawiła szwagra i, pposzła do baru...
Teraz maz do mnie z pretensjami ze prąd trzeba zapłacić a był do 9 nic się nie odezwałam od 3 lat jak wynajmujemy mieszkanie zawsze on się tym zajmował to co teraz zapomniał? Eh dziwny ....dalej leżę:D

Do góry