madzia0903
Fanka BB :)
A tak naprawdę to sama juz nie wiem czemu tak mi się zmienia ten termin niby trzymam sie 20 maja ale nie wiem... Wszystkie które maja 30 tydz maja termin kolo 15 a ja 20,... :\
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też mnie męczą ósemki. Moje nie mogły się przebić przez dziąsło. Jak bardzo bolało to brałam paracetamol albo smarowałam żelem na ząbkowanie dla dzieci. Ale w końcu się wkurzyłam i sama tak odepchnęłam dziąsło, że pękło i przestało boleć.Malutka, może byłoby dla teściów korzystniej jakby się razem rozliczali To, że mu ZUS rozlicza nie oznacza, że nie może sobie sam rozliczyć, jeżeli dochodzą mu jakieś ulgi lub właśnie rozliczenie się z małżonką.
Ewa
Dziewczyny mam problem z zębami, ósemkami... nie mam na nie miejsca, a one bezczelnie wyłażą i rosną jak chcą w każdą stronę Nie zdążyłam zrobić z nimi porządku przed ciążami ani pomiędzy i teraz d...a. Od czasu do czasu wraca ból na kilka dni potem jest spokój, ale teraz to już przesada, bo obudziłam się z opuchniętym ryjkiem Zastosuję nieskonsultowaną z lekarzem szałwię i macie pomysł co jeszcze?