reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Hello.

My już też pospalismy. Cała noc sie budziłam na siusiu i ciągle jakieś dziwne sny miałam .

My mamy dziś wizytę na 17 - kontrolnie jak krążek i ma pobrać wymaz.

reklama
Witam i ja pobudka 5:30 maz do pracy sie szykuje. Nic nawet dobra mimo wizyt w wc i slodkiego chrapania mego lubego. Probuje jeszcze zasnac ale jakos nie bardzo mi to wychodzi.. pogoda dzis znow brzydka mglisto i deszczowo..

A to malutka masz wesolo z Kubuniem :) noja z reguly leniwa jest.
Moja wizyta u gin jutro i jak nie doprosze sie wreszcie usg to chyba zmienie lekarza bo to troche chore moim zdaniem ze najwazniejszych rzeczy nie dowiaduje sie od lekarza prowadzacego tylko lekarza ktory robi nadania prenatalne.. od poczatku stycznia nie wiem ile mala wazy i jak sie ma

To dzisiaj ja bede miała średni dzień i w sumie wiem to od wczoraj. Dopadła mnie panika przed usg. W nocy pobudka co chwila, chore sny... Nie potrafię wyzbyć się wrażenia, że cos jest nie tak... Głupia ja. Przecież nawet jesli to lepiej widzieć i reagować... A gdzie tam do 20:/ dobrego dnia dziewczyny! Czas na śniadanie :)

Basia co to za myślenie ?!
Wszystko bedzie i musi być dobrze - i tak proszę myśleć !!
Nie ma w głowie miejsca na złe myśli !
Ja umylam szybko głowę bo nie mylam hu hu hu z 1.5 tyg ha ha :D
Położna będzie między 11 a 13 :)

No kurde... Wczoraj sie naczytałam o tych dopplerach... O tym co wykrywają. Dodałam ból moich jelitek i mi wyszło, że to jednak na bank łożysko. Sama siebie nakręcam. Zajmę się czymś zaraz, moze mi odpuści choc na chwile.. Ale tak- co jak co! Wszystko bedzie dobrze!

Ta też nie śpię. Miałam straszny sen....zaraz będę wstawać i lecieć zamówić ciasto i tort na piątek. Mój M ma 2 zmiany to południu same z córką :) pewnie ten tydzień tez minie jak poprzedni :/ ten czas tak szybko leci ze szkoda gadać :/ za chwile znów mamy święta.

Wiesz co Basia ja na początku jak miałam tego krwiaka to tylko było google i doszukiwanie się różnych chorób dodatkowych i tylko psycha siadala i ryk dzien w dzień . Az w ooncu któregoś dnia powiedziałam koniec nie będę czytać tych głupot co ma być to będzie a musi być dobrze i koniec. Przestawiłam się wtedy na takie pozytywne myślenie , zd pamiętam ze gadki ordynatora z bialegistoku nie robiły na mnie jakiegoś wrażenie - on mnie przygotowywał na najgorsze a ja i tak wiedziałam że będzie dobrze :) i tak to dziś dnia wiem.wiem.ze dotrwam do 37tyg :)

reklama
Basi89 będzie dobrze, młoda Cię kopie to nie ma powodów do obaw.

Mi ta insulina nie działa, tzn. to jest tak mała dawka, ze ona się nie wstrzykuje już kombinuję ilę mogę. A nie mogę sama zwiększyć dawki. Diabetolog za prawie 2 tygodnie. Cukry mam dobre, ale na granicy, bo jem małe porcje, po godzinie jestem głodna - najgorsze są śniadania. No a ja jak jestem taka głodna to zaraz humor mam zły.

Z dobrych wieści to u mnie dziś wskoczyła 3 z przodu

Do góry