Ja wózek chce kupie w kwietniu dopiero pojadę do Częstochowy tamlejest dość ładny wybór ale też nie chce za dużo kasy wydawać stwierdziliśmy z mężem ze do 1000 zł jak tam nic nie znajdziemy to mamy na allegro upatrzony moje biedne ucho jest zatkane nie boli ale mam wrażenie ze nie słyszę na nie tak jak powinnam :/
reklama
Dzieciaki wymiatają a te desery ehh ślinotok normalnie. Mam nadzieję że moja córcia też będzie lubiła gotować jak ja. Dziś robiła ze mną pizzę a jak robię ciasta to dosypuje mi np.cukier do białka. Ma swój fartuszek i jest moim masterchefem
Moja corka tez mi pomaga przewaznie w mieszaniu a jak widzi ze jajka zaczynam rozbijac to tylko slysza mamo ja mamo jaa xd oby im te pomaganie w kuchni zostalo moze moja cora tez bedzie mieec taki talent do gotowania jak te dzieciakki ;D
Wioleta93
Fanka BB :)
Współczuję humorów dziewczyny. Na mnie jakoś nigdy hormony nie miały wpływu, nie miewam wahań nastrojów czy pms jak niektóre kobiety. Zdarza się gorszy dzień ale to raczej niezależnie od niczego.
Malm zakupiony, wybrałam czteroszufladowy. Do tego organizery na ubranka i kosz na zabawki. Odkupiliśmy też nianię z monitorem oddechu. Jutro zobaczymy jak to działa.
Dziewczyna od której kupowaliśmy nianię ma synka ok.2 lata, fajny, wesoły dzieciak. Jak nam powiedziała że urodził się w 25 tyg. To szczęki nam opadły. Dzieciak w 100% zdrowy, śliczny, wygadany. To tak jakbym ja już miesiąc temu urodziła...
Malm zakupiony, wybrałam czteroszufladowy. Do tego organizery na ubranka i kosz na zabawki. Odkupiliśmy też nianię z monitorem oddechu. Jutro zobaczymy jak to działa.
Dziewczyna od której kupowaliśmy nianię ma synka ok.2 lata, fajny, wesoły dzieciak. Jak nam powiedziała że urodził się w 25 tyg. To szczęki nam opadły. Dzieciak w 100% zdrowy, śliczny, wygadany. To tak jakbym ja już miesiąc temu urodziła...
Evelina89
Ewa no właśnie pastelowy chciałam.. a do końca jakiego msc była mowa, bo mi w bobowózki powiedzieli wczoraj, że już dawno nie ma tych kolorów..
Jak już to będe zamawiała na allegro. Narazie jeden mi odpisał, że moge mieć ten kolor, ale 3 tygodnie muszę czekać ( i tu miałabym gratisy ), czekam jeszcze na resztę odzewu
Planuje zamówić 2w1 i dokupić fotelik Kiddy
Ewa u Ciebie ile wołają?
Tak na Serbskiej w Bobowózki więcej nogi nie postawie i nie liczyłabym na gratisy u nich.
Lepiej rozejrzeć się własnie na allegro, zazwyczaj krótrzy czas oczekiwania, dostawa gratis, gwarancja door to door, już pomijam cene, która zazwyczaj jest niższa.
Zresztą oni też się wystawiajaą na allegro ;]
Jak już to będe zamawiała na allegro. Narazie jeden mi odpisał, że moge mieć ten kolor, ale 3 tygodnie muszę czekać ( i tu miałabym gratisy ), czekam jeszcze na resztę odzewu
Planuje zamówić 2w1 i dokupić fotelik Kiddy
Ewa u Ciebie ile wołają?
Tak na Serbskiej w Bobowózki więcej nogi nie postawie i nie liczyłabym na gratisy u nich.
Lepiej rozejrzeć się własnie na allegro, zazwyczaj krótrzy czas oczekiwania, dostawa gratis, gwarancja door to door, już pomijam cene, która zazwyczaj jest niższa.
Zresztą oni też się wystawiajaą na allegro ;]
Wioleta, ja jestem teraz w 25 tyg i przy mojej skracającej szyjce jest to duże pocieszenie jak byłam 1,5 tyg temu u lekarza, to powiedział mi, że mam leżeć, bo w razie czego dziecko nie ma żadnych szans. Myślę, że przy takich skrajnych wcześniakach dużo zależy od lekarzy i szpitala. Ja chyba trochę odetchne dopiero w 28 tyg.
U mnie dzis dobry dzien Moze dlatego ze maz w domu i wspolna niedziela. Mysle,ze szczegolnie nam lezacym czy cierpiacym na rozne powazniejsze dolegliwosci - humory, wahania i placzliwe dni nie sa tylko od hormonow, ale z prostej, ludzkiej bezsilnosci...
Dzisiaj zamowilam rzeczy w Gemini i tym samym do zakupu zostaly mi drobiazgi jakies.
Jutro rano mam badania mocz i morfo a pojutrze lekarz i USG. Jestem okropnie ciekawa jak moje wyniki- ostatnio anemia ciagle byla i pojawily sie leukocyty w moczu. Mam nadzieje ze w tym miesiacu bedzie lepiej. A przed USG jak zwykle zaczynam sie juz teraz denerwowac... ech.
Dzisiaj zamowilam rzeczy w Gemini i tym samym do zakupu zostaly mi drobiazgi jakies.
Jutro rano mam badania mocz i morfo a pojutrze lekarz i USG. Jestem okropnie ciekawa jak moje wyniki- ostatnio anemia ciagle byla i pojawily sie leukocyty w moczu. Mam nadzieje ze w tym miesiacu bedzie lepiej. A przed USG jak zwykle zaczynam sie juz teraz denerwowac... ech.
reklama
Malutka466
Bry paniom. Nie śpię od 4... Mały tak mnie kopał, że nie mogłam znaleźć pozycji, w której byłoby nam wygodnie. Chciałam w związku z tym obejrzeć Oscary, ale na żadnym kanale nie ma, więc czytam relację. Zjadłam kanapkę już, oprócz relacji czytam też "W Paryżu dzieci nie grymaszą". Liczę na to, że sen jeszcze przyjdzie
Ja w czwartek jadę zrobić badania- mocz i krew. Jestem ciekawa, jak mocz. Też będę się stresować Za tydzień mam wizytę u ginekologa. Muszę się dowiedzieć, jak synu leży w brzuchu, bo czasami zastanawiam się czy on nie ma tam jakiegoś kompana do kopania mnie
Ja w czwartek jadę zrobić badania- mocz i krew. Jestem ciekawa, jak mocz. Też będę się stresować Za tydzień mam wizytę u ginekologa. Muszę się dowiedzieć, jak synu leży w brzuchu, bo czasami zastanawiam się czy on nie ma tam jakiegoś kompana do kopania mnie