reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Pokój Leona bedzie szary z bialymi meblami i niebieskimi dodatkami ( pudelka,ozdoby,rolety,naklejki na ściane, niebieski pasek na scianie,dywanik) meble tez mamy z ikei ( biala komoda malm i biala kanapa) szafę ma zrobic sam moj mąż no i lozeczko tez jest biale z niebieskim misiem)
A nie boisz sie ze tych niebieskich dodatków będzie za duzo? Można by przełamać to jakąś miętą lub jasnym żółtym albo nawet odważnie - czerwienią.. Tak sobie głośno myślę tylko...

A propos kolorów słyszałyście o kolorach Pantone? Co roku wybierają kolor roku którym jara sie świat mody i designu. Akurat na 2016 wybrali dwa kolory odcien różu i niebieskiego: serenity i Quartz Rose. Mozna fajnie pokombinować zarówno u chłopców jak i u dziewczynek.

A później miliony zabawek, które trzeba będzie poupychać po skrzyniach, pudłach i półkach i o które można się potknać :D

Ogólnie ciekawy kolor , myślałam o takiej kawie z mlekiem do pokoju ale raczej będzie za mdlo :/
Kurde ja z farbami mam zawsze taki dylemat :(
Podoba mi się jasny fiolet lub zieleń taka delikatna ale zieleń mam tu u siebie i jakoś mi się opatrzył.
Musze dopasowac do łóżka i mebli , a łóżko mamy takie

I takie meble mi chodzą po głowie.

Załączniki

• 1456608634398.jpg
    1456608634398.jpg
    71,4 KB · Wyświetleń: 74
  • 1456608653810.jpg
    1456608653810.jpg
    53,8 KB · Wyświetleń: 69
Te chyba lepsze meble teraz tak patrzę :/ Kurde będę teraz miesiąc wybierać juz to widzę ;( tak jak wkleilam razem łóżko z meblami to nie.pasi mi już tu coś :/

Załączniki

• 1456608820606.jpg
    1456608820606.jpg
    50,7 KB · Wyświetleń: 74
Ewa, ja głosuje za meblami numer dwa. Brązowe listewki będą ładnie nawiązywać do brązowej kanapy. A biel do bieli na poduszkach. Taka ciemna kawa z mlekiem na ścianie byłaby super do tego zestawu. Tylko wprowadzić w jednym kolorze dodatki - dywan zasłony i może jakieś osłonki na doniczki albo obraz.

reklama
ja do salonu wybrałam meble z szynaki kolekcja salvo bo pasują do zabudowy w kuchni. Szukam również fotela do sypialni bo mamy wysokie łóżko i nie da się tam wygodnie usiąść ale nic fajnego jeszcze nie znalazłam. Kącik synka będzie szaro miętowy chyba bo myślę jeszcze nad fioletem ale jakoś do chłopca mi nie pasuje ale pasował by do kolorystyki sypialni.

Ostatnia edycja:
Do góry