reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Witam serdecznie :) Czy można do Was dołączyć? Termin mam co prawda na czerwiec, ale ponieważ w tamtym temacie nic się nie dzieje, postanowiłam do Was zajrzeć :)
Ponieważ od 6 tyg ciążę spędzam na leżąco, brakuje mi kontaktu z ludźmi ;) a z tego, co się zorientowałam tutaj tez są jakieś leżące mamy.

reklama
Witaj Boliwia:happy2: tak są leżące mamy, jestem jedną z nich.

Waiting4beans, jaka maść Ci pomaga? Mi przyplątało się coś, co się zwie zakrzepica splotu okołoodbytowego... to taki guzek, wyglada jak hemoroidy ale na zewnatrz... boli to dziadostwo, nikomu nie zyczę. Gin powiedziala ze jak samo nie zejdzie to do chirurga:crazy:

Janka, długo już lezysz? Jak sobie z tym radzisz?Ja już nie wiem, co ze sobą zrobić. Mam jeszcze starsza córeczkę i nie mogę odzalowac, że nawet na spacer nie mogę jej zabrać. A tu jeszcze tyle czasu.

Jasmina - z całym szacunkiem - terroryzować?:errr::-D Jakbyś nie zauważyła odezwałam się przede wszystkim w temacie przypadkowo naciskanych ocen postów...wyjaśniłam w czym rzecz. Po drugie nt szczepień zareagowałam w wyniku niezbyt przyjemnego komentarza Ani Beaty,a nie dlatego, że mam misję nawracania czy terroryzowania. W ramach przypomnienia również - m.in. ja rozpoczynałam wątek mam majowych 2016, ponieważ również jestem w ciąży i rodzę w maju. I ostatnia rzecz - temat szczepień - temat jak każdy inny - pisze grzecznie i konkretnie. Czy jeżeli poruszane są tutaj tematy, które Tobie są nie na rękę lub nie po drodze z Twoimi poglądami czujesz się wtedy terroryzowana???:errr:

Boliwia, leżę od 13tc z powodu krwiaka. Jest to moja pierwsza ciąża i od razu okazała się wyzwaniem, ale jak wiadomo dla dzieciaczka wszystko się zniesie. Gdyby nie pomoc meza i rodzicow byłoby bardzo ciezko. Wyobrazam sobie, jak trudno leży się, gdy w domu masz jeszcze córcię, która chcialabyś móc się zajmować.
A Ty z jakiego powodu musisz leżeć?

Janka a Ty nadal masz krwiaka ? Ja od 4 tyg miałam do 22 tyg krwiaka i łożysko odklejajace no i teraz ta skracająca się szyjke . Ale mam nadzieje ze będę mogła już z tym krążkiem pochodzić znowu na spacery :)

Dziewczyny leżące ja w prawdzie leżałam od okolo 26 tygodnia ale znam ten ból, tez miałam dwu letnią córeczkę i żal mi bylo że nie mogę na spacery z nią chodzić ale pociesze was urodziłam tylko cztery dni przed terminem. Wiec głowy do góry i bez nerwów dacie rade juz niewiele zostało a z każdym tygodniem jest bezpieczniej do maluszka gdyby sie jednak przed terminem urodził.

reklama
Ewa, niestety dalej. Dwa tygodnie temu jeszcze był, chciaz troche mniejszy. Teraz czekam do wizyty kolejnej, ktora mam 10 marca.

Do góry