Mnie też coś dzisiaj brzuch boli, wzięłam buscopan i leżę. Chyba wczorajszy wypad na miasto wychodzi. Musze juz wystopować z dłuższym chodzeniem po mieście, prowadzenie auta juz chyba tez odpada. Od dzisiaj jeżdżę z szoferem (Ł)
reklama
U
użytkownik 160
Gość
A co do polio - chciałabym sprostować podaną przez Ciebie informację, bo o ile nigdy nie dyskutuję czy nie krytykuję decyzji podejmowanych przez rodziców w kwestii szczepień , o tyle staram się prostować niektóre informacje - nie jest prawdą, że polio wraca...w skrócie: (jak chcesz podeśle kilka linków do poczytania):
DrASIA właśnie chodziło mi o to, że Polio „wraca” ale z lenistwa nie dopisałam już, że przyszło do nas z Ukrainy i teraz się nie szczepić na Polio to nierozważność wg mnie. Nie miałam broń bossie na myśli „powrotu Polio „ JAKOBY WYWOŁANEGO SZCZEPIENIEM WŁASNIE. Wręcz przeciwnie.
U
użytkownik 160
Gość
Chyba bym jej powiedziała, że ona też... powinna być po konsultacji z lekarzem....No, spytała: dla kogo, bo tam jeszcze jakieś Juniory, a ja do niej mówię, że dla mnie. A ona, że nie sprzeda mi niestety tego, bo powinnam być po konsultacji z lekarzem...
Maui to sie chyba własnie nie zrozumialysmy bo to polio z ukrainy to akurat po szczepieniach , to nie jest dzikie polio. :-) a na inne wirusy czy czynniki, ktore wywoluja obecnie porazenia dzieciece ( o ktorych pisalam w poprzednim poscie) nie ma szczepionki...
DrAsia, wybacz, nie znam Cie, ale odnosze wrazenie ze ujawnilas sie tutaj tylko po to aby terroryzowac. Zaloz o szczepieniach osobny watek bo nie kazdy ma ochote byc nagabywanym, a mam wrazenie ze to nie jest watek w tym temacie.
waiting4beans
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny. Widze ze wypłynął temat szczepień.ja sie w ogole.nie zastanawialam nad tym.
U nas krąży grypa żołądkowa. Sasiedzi sie przemeczyli, w pracy duzo osob,moj maz zlapal i dwa dni z.lazienki nie wychodził.ja poki co sie trzymam.nic mi nie jest. Ale niestety od siedzenia w pracy po 12 h chwycilam hemoroidy :-( na szczescie masc działa i juz jest lepiej.ech....
U nas krąży grypa żołądkowa. Sasiedzi sie przemeczyli, w pracy duzo osob,moj maz zlapal i dwa dni z.lazienki nie wychodził.ja poki co sie trzymam.nic mi nie jest. Ale niestety od siedzenia w pracy po 12 h chwycilam hemoroidy :-( na szczescie masc działa i juz jest lepiej.ech....
Niesia_88 dobry patent z ta torebka
Co do rozstępów, mam tak jak PLUCIK - zostały po pierwszej ciąży, obecnie nowych nie przyuwazylam smaruje się coccoa butter, raz kupiłam bo Oil, ale jednak droższy interes
Jestem dzisiaj po wizycie i skorzystałam z okazji i wypytalam chyba o wszystko maluszek waży ok. 1716 g i nadal jest chłopczykiem, który pięknie zaprezentował klejnociki bezwstydnik jeden
Co do rozstępów, mam tak jak PLUCIK - zostały po pierwszej ciąży, obecnie nowych nie przyuwazylam smaruje się coccoa butter, raz kupiłam bo Oil, ale jednak droższy interes
Jestem dzisiaj po wizycie i skorzystałam z okazji i wypytalam chyba o wszystko maluszek waży ok. 1716 g i nadal jest chłopczykiem, który pięknie zaprezentował klejnociki bezwstydnik jeden
reklama
Malutka466
Fanka BB :)
Zauważyłam, że listopadowe mamusie już wątek sobie utworzyły. Jak ten czas leci...
Ewa, edziorka jest w 30+6 widzę na suwaczku.
Ewa, edziorka jest w 30+6 widzę na suwaczku.