reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Mnie też coś dzisiaj brzuch boli, wzięłam buscopan i leżę. Chyba wczorajszy wypad na miasto wychodzi. Musze juz wystopować z dłuższym chodzeniem po mieście, prowadzenie auta juz chyba tez odpada. Od dzisiaj jeżdżę z szoferem (Ł) :)

reklama
A co do polio - chciałabym sprostować podaną przez Ciebie informację, bo o ile nigdy nie dyskutuję czy nie krytykuję decyzji podejmowanych przez rodziców w kwestii szczepień , o tyle staram się prostować niektóre informacje - nie jest prawdą, że polio wraca...w skrócie: (jak chcesz podeśle kilka linków do poczytania):

DrASIA właśnie chodziło mi o to, że Polio „wraca” ale z lenistwa nie dopisałam już, że przyszło do nas z Ukrainy i teraz się nie szczepić na Polio to nierozważność wg mnie. Nie miałam broń bossie na myśli „powrotu Polio „ JAKOBY WYWOŁANEGO SZCZEPIENIEM WŁASNIE. Wręcz przeciwnie.

Maui to sie chyba własnie nie zrozumialysmy:laugh2: bo to polio z ukrainy to akurat po szczepieniach , to nie jest dzikie polio. :-) a na inne wirusy czy czynniki, ktore wywoluja obecnie porazenia dzieciece ( o ktorych pisalam w poprzednim poscie) nie ma szczepionki...

Mi babka w aptece nie chciała ostatnio sprzedać Validolu. A to właściwie jeden z niewielu preparatów na uspokojenie dozwolonych w ciąży :) Farmaceuci mogliby się nieco dokształcić w kwestii leków dozwolonych dla ciężarnych.

Czesc dziewczyny. Widze ze wypłynął temat szczepień.ja sie w ogole.nie zastanawialam nad tym.
U nas krąży grypa żołądkowa. Sasiedzi sie przemeczyli, w pracy duzo osob,moj maz zlapal i dwa dni z.lazienki nie wychodził.ja poki co sie trzymam.nic mi nie jest. Ale niestety od siedzenia w pracy po 12 h chwycilam hemoroidy :-( na szczescie masc działa i juz jest lepiej.ech....

Niesia_88 dobry patent z ta torebka :D
Co do rozstępów, mam tak jak PLUCIK - zostały po pierwszej ciąży, obecnie nowych nie przyuwazylam :) smaruje się coccoa butter, raz kupiłam bo Oil, ale jednak droższy interes ;)
Jestem dzisiaj po wizycie i skorzystałam z okazji i wypytalam chyba o wszystko :) maluszek waży ok. 1716 g i nadal jest chłopczykiem, który pięknie zaprezentował klejnociki :D bezwstydnik jeden ;)

reklama
Do góry