Ja tez juz nie śpię tylko leżę z córką na kanapie bo znów gorączkę ma juz nie wiem co robić wczoraj było dość ładnie a dziś powtórka z rozrywki :/ biedaczka ja mam wizytę za tydzień i tez się doczekać nie mogę bo już 5 tygodni minęło od mojej wizyty
reklama
Wioleta93
Fanka BB :)
U mnie z normalnie 200ml kosztuje ok.25e a wczoraj były po 17e, to wychodzi ok 74zl. A po ile one normalnie są w Polsce? Ja nawet twarz sobie wczoraj delikatnie nasmarowałam i rano miałam taką mięciutką skórkę :-)Wioleta93 ja nie ogarniam tego która jest z PL a która mieszka za granicą ale już zapamiętam .
A ja gdzieś w gazetce widziałam właśnie u nas w pl ze jest promo musze wejść na blix i odszukać bo jednak bio Oil Lubie najbardziej
Wioleta93
No to jednak dobra promocja u nas była ;-)60 ml kosztuje około 50+zł jeśli mnie pamięć nie myli. A jak na promocji mi mąż kupował to zapłacił 34 chyba
GosiaLew
200 ml można i za 81 zł kupić.U mnie z normalnie 200ml kosztuje ok.25e a wczoraj były po 17e, to wychodzi ok 74zl. A po ile one normalnie są w Polsce? Ja nawet twarz sobie wczoraj delikatnie nasmarowałam i rano miałam taką mięciutką skórkę :-)
Ewa w superpharm 60 ml kosztuje 38 zł. A często jest w promocji.
Ania_Beata
Ewa, a Ty skąd jesteś? Dobrze kojarzę że Włocławek?
Malutka466
Ja miałam kiepską noc dzisiaj. Może dlatego, że inne miejsce. Dawno u rodziców nie spałam, a to jednak mój stary pokój (no ale z niego nic nie zostało). Budziłam się co dwie godzinki na siusiu a przed 9 mama mnie obudziła czy jem z nią śniadanie. Potem na zakupy poszłyśmy.
Maui, uwierzysz że pani w aptece nie chciała mi sprzedać tego syropu? Więc wzięłam znów *spam*. Ale dzisiaj dobrze się na szczęście czuje. Za to mój mąż ledwo żyje Biedulek.
Ja mam BioOli i nie wiem czy ja za mało go dawkuje czy co, ale nawet połowy butelki nie zużyłam od świąt Bożego Narodzenia... A smaruje się dwa razy dziennie: brzuch i piersi.
Maui, uwierzysz że pani w aptece nie chciała mi sprzedać tego syropu? Więc wzięłam znów *spam*. Ale dzisiaj dobrze się na szczęście czuje. Za to mój mąż ledwo żyje Biedulek.
Ja mam BioOli i nie wiem czy ja za mało go dawkuje czy co, ale nawet połowy butelki nie zużyłam od świąt Bożego Narodzenia... A smaruje się dwa razy dziennie: brzuch i piersi.
reklama