reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Ja tez juz nie śpię tylko leżę z córką na kanapie bo znów gorączkę ma :( juz nie wiem co robić:( wczoraj było dość ładnie a dziś powtórka z rozrywki :/ biedaczka :( ja mam wizytę za tydzień i tez się doczekać nie mogę bo już 5 tygodni minęło od mojej wizyty

reklama
Wioleta93 ja nie ogarniam tego która jest z PL a która mieszka za granicą :) ale już zapamiętam .
A ja gdzieś w gazetce widziałam właśnie u nas w pl ze jest promo musze wejść na blix i odszukać bo jednak bio Oil Lubie najbardziej
U mnie z normalnie 200ml kosztuje ok.25e a wczoraj były po 17e, to wychodzi ok 74zl. A po ile one normalnie są w Polsce? Ja nawet twarz sobie wczoraj delikatnie nasmarowałam i rano miałam taką mięciutką skórkę :-)

60 ml kosztuje około 50+zł jeśli mnie pamięć nie myli. A jak na promocji mi mąż kupował to zapłacił 34 chyba

U mnie z normalnie 200ml kosztuje ok.25e a wczoraj były po 17e, to wychodzi ok 74zl. A po ile one normalnie są w Polsce? Ja nawet twarz sobie wczoraj delikatnie nasmarowałam i rano miałam taką mięciutką skórkę :-)
200 ml można i za 81 zł kupić.

Ewa w superpharm 60 ml kosztuje 38 zł. A często jest w promocji.

Jeszcze żeby w moim extra mieście był superpharm :p dobrze ze mąż często w wawie:) aktualnie jest ta promocja ? To by mi kupił :) ostatnio w promo były płyny elmexa za 9 zł do płukania jamy ustnej :) kupił mi 5 :D

Ja miałam kiepską noc dzisiaj. Może dlatego, że inne miejsce. Dawno u rodziców nie spałam, a to jednak mój stary pokój (no ale z niego nic nie zostało). Budziłam się co dwie godzinki na siusiu :( a przed 9 mama mnie obudziła czy jem z nią śniadanie. Potem na zakupy poszłyśmy.
Maui, uwierzysz że pani w aptece nie chciała mi sprzedać tego syropu? Więc wzięłam znów *spam*. Ale dzisiaj dobrze się na szczęście czuje. Za to mój mąż ledwo żyje :( Biedulek.

Ja mam BioOli i nie wiem czy ja za mało go dawkuje czy co, ale nawet połowy butelki nie zużyłam od świąt Bożego Narodzenia... A smaruje się dwa razy dziennie: brzuch i piersi.

reklama
Planowałam kupić BioOil ale zastanawiałam się czy jest naprawdę dobry. Teraz już zdecydowałam i wybiorę się po niego do drogerii :)

Do góry