reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Depilacja i mnie czeka dziś, ale najpierw maluję paznokcie. A co! Mam wychodne! Szczegół że tylko do lekarza. Poza tym nigdzie nie wychodzę. :(

reklama
Kameleon wiesz już nie sporadycznie dziś nie bylo jeszcze żadnego spięcia :)
Dziś niestety nie dotrę do gina ten co mi zakładał dziś nie przyjmuje i moja tez nie (w innych miastach po prostu są ) poczekam do jutra . I tsk leżę spokojnie w łóżeczku.

Mi też źle się śpi. Chociaż już prawie nauczyłam się przesypiać noc na lewym boku, ale czasem przekręcę się na plecy i wtedy mi ciężko oddychać. Na dodatek pojawiły się problemy z oddychaniem przez nos także nie ciekawie :-/

Wczoraj weszłam do wanny i próbowałam ogolić sobie nogi... Masakra, umęczyłam się jak głupia. O ogoleniu się w miejscach intymnych to już mogę pomarzyć, jedynie to do lusterka. Próbowałam jeszcze pięty sobie wygładzić tarką ale z odsieczą przybył M. i powiedział że mam się nie wyginać tylko on mi to zrobi :p w ciąży trzeba chyba całkiem pozbyć się skrępowania wobec małżonka

Dopadłam wczoraj bio-oil na promocji i mam zamiar namiętnie się nim smarować :-)

Ewa90 spokojnie leż i to najważniejsze. W szpyitalu polożna mi powiedziała ze w takich przypadkach to nie leki ani krażki tylko lezenie jest całym sukcesem. Była dziewczyna co w 17 tyg trafiła z 2 cm rozwarciem, uparła sie że da rade, leżała plackiem wszytko w łóżku , jeździli do niej z badaniami i wiecie co wytrwała do 38! Ku zdziwieniu lekarzy którzy nie wierzyli że to może się udać....

reklama
Wioleta93 ja nie ogarniam tego która jest z PL a która mieszka za granicą :) ale już zapamiętam .
A ja gdzieś w gazetce widziałam właśnie u nas w pl ze jest promo musze wejść na blix i odszukać bo jednak bio Oil Lubie najbardziej

Do góry