reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Izunia, ja zmagam się z tym od maja więc brałam już wiele: Urolact, Urinal, Żuravit. Jak miałam z objawami to brałam Duomox czyli antybiotyk.

reklama
Basia moze Dzidzia jakos niefortunnie sie ulozyla i uciska na cos? Jak nie przechodzi to oprócz magnezu moze jeszcze nospe zażyj

Ostatnia edycja:
Heya. Ja po fryzjerze i wróciłam od.koleżanki - parę fotek mi strzeliła ale powiem Wam , że za małe brzucho mam jeszcze do sesji. Wybiorę się po 30 tyg jednak będzie lepszy efekt :)

Izunia mi gin przepisywala antybiotyk na zbicie leukocytow - ale nie pamiętam jak się nazywał. Po jednym zażyciu od razu pomogło .

Basia puscilo Cię ? Ja to bym już pewnie tak spanikowala gdybym byla na Twoim miejscu ze na ip bym siedziała :p

Ło, nospa nie podziałała. Pomogła gorąca mięta... Ale już byłam w jednym bucie do wyjścia na IP. Ciepłe kokosanki zrobią wam krzywdę. Zapamiętać! Teraz myśle nad lekkim obiadem bo z tego wszystkiego od śniadania i dwóch ciepłych kokosanek nic nie jadłam.

Wioleta93 współczuję bólu.

Basi89 no i dobrze, że przeszło. Jakby to był skurcz to byś czuła na dole brzucha na całej powierzchni.

Mi potrafi brzuch stwardnieć nagle od samego stania. Czasem nie wiem czy to dziecko czy macica. Miałam tak niedawno. Był u nas pan od szafy na wymiar i stoimy i rozmawiamy i nagle czuje twardnieje brzucha z takim naciskiem jakby miało mi coś wypaść. Jak usiadłam to lepiej. A teraz siedzę i dziecko kopie.

Mi też czasem tak brzuch twardnieje. Np teraz, ale jestem pewna że to przez bigos :p za to w niedziele mała mi się tak ułożyła, że chyba tyłek wypięła przy moim pępku i odrazu brzuch nabrał innego kształtu, z niepozornego zrobił się taki ogromny. Ale w poniedziałek już inaczej się ułożyła i było okej. Także wydaje mi się, że od ułożenia malucha też wiele zależy.

Basia najważniejsze, że Ci minęło.

Kameleon trzymaj się kochana, jesteś pod dobrą opieką, będzie wszystko dobrze, musi.

Ciekawe kiedy będziemy się rozpakowywać ;) ja mam termin na 11 maj, ale dużo osób mi wróży koniec kwietnia. Okaże się co to będzie. Tez chce na początku kwietnia już torbe spakować, a zaraz po świętach wielkanocnych bierzemy się za przemeblowanie pokoju i składanie łóżeczka, żeby w razie czego wszystko było gotowe i nie trzeba się było stresować ;)

reklama
Do góry