reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Generalnie nie mam sposobu na mdlosci:no:migdaly nie bardzo, od wody czasem tez mdli:szok:chyba poki co najlepiej po herbatach owocowych bez cukru:tak:
Dobranoc:tak:

Czesc dziewczyny :) 6.20 a ja juz spac nie moge:baffled: siedze i testy rozwiazuje, K z Zuzia jeszcze spia takze chwila spokoju na nauke :-D Wiecie co nie wiem czy tylko ja tak mam czy co ale im blizej tej wizyty to mam glupie przeczucie ze cos jest nie tak ;(

Milego i spokojnego dnia Wam zycze

EDIT

dziewczyny skoro mamy juz ustalone kiedy sa wizyty to moze zalozmy watek wizyty u ekarza usg itp zebysmy tam opisywyway wszystko co z tym zwiazane

Ostatnia edycja:
Renee30 ja też w niedzielę robiłam ;) a dlaczego po raz drugi do majówek ? masz już dziecko w maju urodzone ?

a ja myślałam że to tylko w mojej głowie że mi brzuch rozpycha przeciez 5 mm nie rozpycha jeszcze ;-)

olciaaa ja tak niestety mam, przed wizytyna zawsze sie martwię :-(

Dzień dobry,
padam codziennie wieczorem jak mucha :) Wioleta czuję się bardzo zmęczona, jest to bardzo przytłaczające uczucie :-D
Też mam mdłości, ale nie są jakieś mocne, nic na nie nie pomaga, ale to chyba jeszcze wcześnie (przynajmniej w moim przypadku to dopiero 6 tydzień) na jakieś uciążliwe dolegliwości. Ale współczuję "cierpiącym " :tak::-)
Anno - zdrówka życzę, i myślę, że mdłości już ciążowe
Renee witaj i gratuluję - też będziesz podwójną majową mamą jak ja? :)
Kachaa , Abed- jestem mega zdziwiona, ale ja też mam już powiększony brzuszek (niby mówią, ze w drugiej ciąży brzuch szybciej widać, no ale bez przesady, że już?? :-D:szok:), jak siedzę musze się rozpinać bo mi bardzo ciasno w spodniach, które jeszcze niedawno były w porządku, a nie przytyłam na pewno
Justyna - super, ze pęcherzyk widoczny :)
Olciaaa - będzie wszystko dobrze, zobaczysz :tak:i osobny wątek na wizyty to dobry pomysł

Miłego dnia

Witam, ja też dopisuję do majóweczek 2016, termin 05-05. Jestem po dwóch poronieniach, nie mam z kim pogadać o ciąży (prócz męża....) bo nie chcę nikomu mówić. Przy poprzednich ciążach nie uczestniczyłam w żadnych forach itp i dlatego teraz chyba chcę zmienić podejście do ciąży i od początku myśleć, że wszystko będzie ok. Byłam pierwszym USG, wymiary prawidłowe dla swojego wieku, serduszko 124 na minutę, więc przyznam, że odżyła nadzieja ze wzmożoną siłą. Wierzę, że z Wami zostanę do maja:)

reklama
Do góry