reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

anncka - trzymaj się, kciuki zaciśnięte :)
chillwood - współczuję poronień, bardzo dobrą decyzję podjęłaś z tym pozytywnym myśleniem. Nasze nastawienie jest bardzo ważne. Będzie dobrze :)
Justyna - ja chętnie dołączyłam do takiej zamkniętej grupy, jeśli będzie więcej chętnych to wchodzę w to! Osobny wątek na wizyty to też dobry pomysł.

Kotek ja robiłam testy owu i mierzyłam temperaturę. Przytulanie było 2 dni przed owulacją i w dniu owulacji, któreś z nich zadziałało :)

reklama
Też próbuję rożnych sposobów na mdłości i nic nie pomaga. Próbowałam sugesti Kachaa87 z herbatą oraz migdałów o których pisała Wioleta93. Gdy przygotowuje rano córce śniadanie i jak ją karmię to mam wrażenie, że zaraz zwymiotuje. Jeszcze staram się nic po sobie nie pokazać z tego względu, że w domu prócz męża nikt nie wie o ciąży.

Justyna fajnie , że masz zwolnienie odpiczniesz - chociaż czy przy takiej gromadce dzieci się da ? Ja przy jedym czasem mam z tym problem.
A co do grupy na fb, dlaczego by nie ?

Anno mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie . Zdrowia życzę.

Chillwood fajnie że do nas dolaczylas.gratuluję serduszka, przynajmniej wiesz że wszystko jest ok.

Anncka będzie dobrze na wizycie , idziesz po dobre wiadomości tak się nastaw. Będzie wszytko dobrze.

Kotek my przytulalismy się 5 dni przed owulacji codziennie do 3 dni po. Prawie mąż miał urlop więc nie trzeba było to namawiać.

Nie wiem co jeszcze komu miałam napisać.

Witam dziewczyny dziś samopoczucie nie ciekawe od rana mdli i w ogóle do pracy na 13:15 mam nadzieje że dam rade jeszcze oprócz dzisiaj 4 dni pracuje potem mam 5 dni urlopu a później biore zwolnienie.Od jutra zacznie sie 7 tydzień
w poniedziałek jak chyba w wiekszosci nas mam wizyte i też stresa...oby było dobrze jestem dobrej myśli zreszta ja to taka życiowa optymistka:tak:

anncka trzymam kciuki napisz wieczorkiem co i jak;-)
Nowe mamusie majowe witam gorąco.
Kachaa87 ja też tak bardzo chce zobaczyć serduszko maluszka;-)

Ostatnia edycja:
Kotek, żadnych testów owu nie robiłam, bo wiem dokładnie kiedy mam owu (w tym czasie czuję się znacznie gorzej niż w czasie @, ból jajnika straszny itd.) A w tym cyklu szczęśliwym akurat przytulaliśmy się 3 razy w okolicy owu : 3 dni przed, w dzień owu i dzień po.

Chillwood witaj - bardzo dobre podejście, będzie wszystko dobrze, gadaj do kropka :-D

Anncka - trzymam mocno kciuki. Daj znać po wizycie

co do fb - ja odpadam - może jestem dziwolągiem, ale nie mam fb i nie toleruję tego tworu:-D Poza tym w jakim celu w takim razie babyboom? To tylko moje przemyślenia, bez obrazy dla nikogo :-)

DrAsia nie jesteś sama ja również nie mam FB.
Właśnie spojrzałam skąd jesteś widzę tak jak ja Poznań miło;-)Pozdrawiam czas szykować się do pracy a tak mi się nie chce...

Wg mnie Facebook - tak ale gdy będziemy się znały, ufaly sobie.. pełno trolli niestety, wiem co mówię.
My na grudniowkach 2014 założylysmy grupę na fb ale dopiero gdy zaczęły się porody- tak było nam łatwiej się komunikować :)

Ja uważam że fajnie wiedzieć z kim rozmawiamy broń boże nikogo nie chce obrazić rozumiem że nie każdy ma konto na fb . Mi poprostu nie zawsze działa babyboom nie otwiera się czasami forum . Ale ok nie było tematu

reklama
Justyna - mamy czas, spokojnie się poznamy :) jak będzie już tu stała ekipa to można zrobić wątek zamknięty, będzie dyskretniej :)

Do góry