reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Z tymi tygodniami to ja zawsze dokładnie podaje np. 30+1. I tak podawałam zawsze, jak w szpitalu pod ktg mnie podłączali, trzeba dokładnie co dnia podać.

Kuba znów się jakoś przekręcił, teraz czuję kopniaki w mostek. Ehh synek synek.
My pospaliśmy, ja 2h. Zrobiłam tę kolację, trochę mi się ostre zrobiło i przepala gardło, pewnie zgaga przyjdzie do mnie...

reklama
Bo to niby jest tak jak z miesiącami, nie liczysz skończonych tylko rozpoczęty. Ale tygodnie każdy inaczej.

Z tą zgagą to i u mnie się zaczyna, tylko że mi zgaga zawsze kojarzyła się z kwasem w gardle a teraz czuję taki ogień w przełyku :-/

Z mezem juz lepiej zrobil dzis obiad i nawet pomyl :D potem pojechalismy na kawe do mojej siostry a teraz ja leze juz w lozku a moj M siedzi z moja druga siostra i szwagrem i pija se piwko :D ja juz dzis sil nie mam na siedzenie jestem zmenczona :D jutro robie kurczaka na obiad i to ja bede gotowac nie maz xd on niech juz siedzi :D i odpocznie przed poniedzialkiem xd najlepsze jest to ze siedzimy u siiostry a tesciowa dzwoni i mowi do meza czy przyjedzie do krzysia czyli do brata mu pomoc bo wieszaja meble.....ten jej mowi ze nie bo jest u mojej siostry a ta to jakk wrucisz...to powiedzial ze dzis napewno nie. Leze juz i ide zaraz spac :)

O, brawo. Jaki postęp zrobił :D

Mi się tak nic nie chce, oglądam sobie płytkę z książki Zawistowskiego, bo kupiliśmy dzisiaj książkę, bo był na tych warsztatach.

A tak w ogóle jutro u mnie w mieście są targi z Martyna Kupczyk projektantka z nasz nowy dom :) i chyba się wybiorę a żeby spojrzała na mój projekt nowego mieszkania jak chce urządzić i powiedziała co myśli :D a co - może uda mi się do niej dobić ;)

Plucik, super :) może do męża coś dotarło i przemyślal sprawę :)

Ja chciałam obejrzeć jakiś film w necie, ale już trzeci mnie nie zainteresował. Może któraś poleci coś ciekawego? :) Mąż w pracy, wiec musze się czymś zająć :)

reklama
Do góry