reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Marcelina jak ktoś chodzi na nfz to tez ma pokrywane z funduszu ale jak się chodzi prywatnie to trzeba placic...
Tirli ja miałam w 3mc rzut na mandarynki:-)po porodzie to prawie nic nie wolno a moje dziecko placzace było bo kolki meczyly i pokarm mi szybko zniknal - mało co jadlam i to wyrywkowo, pilam jak dopadlam wode, teraz na pewno kupie nakładki na sutki (daly się we znaki już w szpitalu:szok:)i inaczej do tego podejde:tak:

Kacha bo u nas jest tak ze jest chyba z 20 kasy chorych i każda proponuje cos innego , nie ma czegoś takiego jak NFZ , np ja nic nie płace a moja znajoma dopłaca po 20€ bo ma inna kase . Kachaa a ktory masz tydz teraz

Dziewczęta odebrałam wynik bety trochę mnie niepokoi. Z kalkulatora wyszło mi że powinnam być mniej więcej w 6 tc. Z bety natomiast wyszło mi że jestem 3/4 tc ( 39,55). Ostatni okres miałam 04.08. Mam takie wrażenie że byłam w ciąży ale chyba już nie jestem :( czy któraś z was tak miała?

Cześć dziewczyny! :-)

Jestem Patrycja. Dzisiaj zrobiłam test i wychodzi 5tydzień! Termin przewidywany z om 26.05.2016
Miło mi będzie do Was dołączyć.
W tym roku byłam marcówką tzn. bardziej lutówką. Mamy córeczkę Różę urodzą 26.02.2015. Od 3 miesięcy mieszkamy w Norwegii.

No to tak nie nadal mnie bo stwierdził ze beta jest bardzo dóbra nie powtarzamy jej zeby stresu nie bylo mam przyjść na wizytę za tydzień :)

Co do zaparc tez mam i to takie ze szok

A tak mnie Glowa boli ze bylam zmuszona paracetamol kupic okropnie sie dzisiaj czuje wiec wracam do domu moze uda mi się przespać chwilkę

Marcelina to fajnie macie, wiem ze niektóre dziewczyny maja z pr prywatna opieke - u nas tez jest ale jeszcze za krotko pracuje:sorry:jestem w polowie 7 tyg:tak:
Nimitii beta jest raczej za niska:-(ja w dzień @ miałam bete prawie 80...sprawdz czy nie ma jakiegoś bledu tak jak się u Olcii wkradl:tak:
Witaj patnor:tak:

Kachaa87 widzę że z Glc to tak jak ja :)

Może być błąd, może być tez to że ja mam nieregularne cykle. Sama nie wiem bete powtórzę w poniedziałek za tydzień i się zobaczyć.

Mimo odległego terminu widzę, że jesteście bardzo rozgadane :) Mam nadzieję, że przyjmiecie i mnie do swoich rozmów. Postaram nadrobić się wpisy jak córeczka pójdzie na drzemkę albo wieczorem.
Z dziewczynami z marcówek trzymamy się do tej pory co prawda już nie na bb tylko na fb zrobiłyśmy sobie zamkniętą grupę, ale mimo narodzin maluchów 20 z nas cały czas rozmawia.

reklama
Czesc Patrycja :)

A ta betę co zrobiłam to prawidłowo wyszla bo ona wykrywa wady genetyczne

Nimitii powtórz betę dla pewności ... Ja tez miałam ost @ 4 sierpnia ale teraz jest 4tys beta ... Spokojnie nie stresuj się zrób jeszcze raz bete ... Przeczytaj jaka to beta bo ten wynik co mi wyszedł poniżej 2 to byla wolna podjednostka bety wiec sprawdz dokladnie

Do góry