reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Imagination u mnie identycznie :)

Dziewczyny powiem wam cos śmiesznego , wczoraj byłam w supermarkecie z moim facetem , i naszła mnie ochota na nektarynke. Mój facet stwierdził ze nie moge kupic ani zjeść jej a wiecie czemu bo lekarza zabronił mi jest cytrusy a mój facet doszedł do wniosku ze skoro mandaRYNKA jest cytrusem to nektaRYNKA tez [emoji23][emoji23][emoji23] skończyło sie tym ze kupił mi arbuz :D ale ostatnio mam ciagle ochote na barszcz z uszkami ale mieszkam w Niemczech wiec ciezko o barszcz i uszka

Olciaa daj szybciutko znac:tak:
Mi kg przybralo ale jak poszlam do wc zaraz znikl ten kg - zaparcia mnie mecza no:wściekła/y:
Nam się podoba z Adamexu Pajero:tak:
Biore się zaraz za ogorkowa:-D
Asia wlasnie ja już dużo wydalam:szok:za poprzednie badania 175zl a dzisiaj 69:-(jeszcze mocz musze zrobic:tak:wizyta teraz tez bd drozsza bo bd mieć wymaz bakteriologiczny i cytologie:sorry:pociesza mnie, ze prenatalne bd mieć za darmo:tak:

Ja w drugiej ciąży miałam pod koniec straszna chęć na mandarynki a ze bylismy z mężem na giełdzie to kupił skrzynkę 3 kg ja jeszcze tego samego dnia wylądowałam na porodówce a domownicy myślałam ze mnie zabija za te mandarynki bo sami musieli zjeść bo matka karmiaca nie może cytrosow

reklama
Ja w drugiej ciąży miałam pod koniec straszna chęć na mandarynki a ze bylismy z mężem na giełdzie to kupił skrzynkę 3 kg ja jeszcze tego samego dnia wylądowałam na porodówce a domownicy myślałam ze mnie zabija za te mandarynki bo sami musieli zjeść bo matka karmiaca nie może cytrosow

Do góry