reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Jestem po usg
Jest bąbel jest serduszko -tak jak sądziłam ciąża dużo młodsza bo z OM 7t4d a z usg 6t
więc wszystko się zgadza
ale moje dzieci tak mają -szybko nadrobi:-D
pytałam już o usg prenatalne i powiedział mi, że teraz się robi badania z krwi 2.500,00 zł i wiadomo wszystko od A do Z

Miałam jechać na usg autem ale tak wymiotowałam rano, że ledwo na oczy widziałam,
ale lekarz mi poradził... WĘGIEL
taki zwykły (bo oczywiście kupiłam jakiś przekombinowany i jest na nim napisane że nie wolno)
powiedział, żby 7-8 tabletek rozgnieść w misce i zjeść
że jest bardzo niedobre ale nie wpływa na dziecko a absorbuje te wszystkie kwasy
muszę jutro spróbować, żeby na sobotę w razie czego mieć sposób.

Dziewczyny kochane ja Was proszę, zlitujcie się nade mną -lubię wiedzieć co u Was słychać, ale nie mogę się dokopać do postów np. jak się wszystko działo np u olciaaa (choć już wiem że dobrze i to mnie cieszy niezmiernie)

Można prowadzić rozmowę np. edytując wcześniejsze posty i dopisując kolejne zdania np. numerując je, można stworzyć jakiś wątek żeby dzielić się na bieżąco informacjami, wiem że wątek jest po to, żeby rozmawiać ale jak tej rozmowy jest tak dużo to ja w moim stanie się nie przekopię przez wszystkie wypowiedzi:no:

buziaki, dam znać czy węgiel działa

Kachaa robiłam w Katowicach na PCK, najwyżej jutro pójdę do nas na Zygmunta Starego. Musze się uspokoić bo teraz mi smutno :(

13x13 łoo ale masz wymioty współczuje ale super że jest maluch i rośnie zdrowo.

Ninmitii bo moze masz bete zrobiona od dnia owulacji poszukaj w internecie bo jest od dnia @ i od owulacjii i to by sie zgadzalo nie panikuj jest dobrze powtorz bete :)

13x13 woow tyle kasy :D ale gdybym miala ciut watpliwosci to bym i tyle dala zeby wiedziec co jest 5 :D i tez sie bardzo ciesze ze u Ciebie jest serducho ja tez mam ciaze mlodsza niz z OM i z Zuzia w ciazy tez dopiero ja zobaczylam w 8tyg wiec teraz po tych wizytach i becie ze spokojem wszystko przyjmuje :D a Ty bidulko dalej sie meczysz z tymi nudnosciami i wymiotami ja czasami mam czasami nie tak jak dzisiaj np no okropnie ...

dobra ja lece corcia sie zajac nici jednak ze spania odezwe sie wieczorem o ile nie usne szybko :D

Zgadzam się z 13x13 bałagan tu mamy , ciężko się odnaleźć. Potrzeba nam moderatora.

Byłam u lekarza i wszystko ok. Serduszko bije , wyniki też dobre. Nie mam zdjęcia ani pomiarów z usg. Pani doktor tylko popatrzyła czy wszytko jest w pożądku i stwierdziła, że nie będzie męczyła dziecka.

Tylko toksoplazmoza wyszła mi wysoka powyżej 650 i mam iść do lekarza od chorób zakaźnych na konsultacje. Czy wiecie o co chodzi ? Czy to groźne?

Nimitti ja robie caly czas badania w Unii Brackiej na Bojkowskiej - na Zygmunta długo się czeka na wynik a tutaj bd miała na następny dzien:tak:21 zl koszuje badanie:tak:
Super, ze po wizytach jest oki:tak:Jajeczko ja przed wynikiem toxo wiec nie pomoge:no:

Moje tereny Kachaa :) zrobię u siebie na Basztowej.

Jajeczko to badanie wskazuje na pasożyty można sie zarazić jedząc surowe mięso/ryby ale tez i od zwierząt.

Hej dziewczyny! Ja mam termin na 2 maja :)

Ja od 1,5 tygodnia wymiotuję koszmarnie, mam mdłości. Nic nie mogę zjeść a jak już jem to w ilościach jak kot napłakał :(
A jeszcze teraz jakieś przeziębienie się przykleiło i siedzę pod kołdrą bo naturalne metody nie wchodzą w grę bo zaraz zwracam co zjem/ wypije :(

No to mamy wyznaczony taki sam termin ;-)

reklama
Zrob i daj znac:tak:nie masz plamień, krwawień a to tez dobry znak:tak:
Sprawdzalam w chińskim kalendarzu plec i wyszedł synek:tak:z Agacia mi się sprawdzilo:tak:ciekawe jak teraz bd:-D

Do góry