reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Dobry :) widzę, że u Was podobne humory od wczoraj jak i u mnie. Z kazdym dniem mam coraz większą ochotę juz być po i tulic dzieciątko po raz pierwszy, zresztą nie tylko ja z tego co się orientuje. Byłam dzisiaj na planecie singli i warte polecenia, także podpisuje się pod wcześniejszymi wypowiedziami, że fajne :)
Któraś z Was pytała czy dostajemy juz po żebrach - tak. Generalnie to dostaje po nich średnio co chwile :D dodatkowo juz drugi raz tak mnie krocze bolało, że ledwo byłam w stanie chodzić, a o zejściu ze schodów nie wspomnę. Jak jakaś starsza babuszka :( w nocy tez mam problemy. Wstać ciężko i niekiedy bez podpórki nie jestem w stanie ustać, tak mnie rypie od krzyzykow, a tu trzeba szybko siusiu... Pocieszam się, że z każdym dniem bezpieczniej. W końcu rozpoczęty 32 tc :)

Boże! Właśnie widzę, ze tu większość juz po 30 tygodniu. Ja za tydzień tez będę miała trójkę z przodu. Dotarło do mnie, ze TO naprawdę już za niedługo.

Ale mnie kregoslup boli :(((( zaraz oszaleje ! :( Oskar Tak się kręci wypina kopie :( Juz widzę ze moja.noc będzie tragiczna :/

A ja sie zbudzilam i spac nie mogę.... ranyyy jest już coraz trudniej a to dopiero... albo az 31 tydz...kregoslup boli za duzo siedziec w jednym miejscu sie nie da, na lezaco duszno oszalec mozna....

Juz nie spie...maz chrapie maly kopie...dzis chyba z 4 razy w nocy mezowi gadalam by juz skonczyl chrapac spac sie nie da. Ja chce spac !!!

Dzień dobry:-D
Co za nieludzka godzina na wstawanie no ale cóż -dziecko przeziębione kaszle od rana.
Ja 5 wieczór z rzędu przechodzę z moją brzuszkową dziewczyną rytuał -kładziemy się, M dotyka brzucha, Ona zaczyna szaleć, M idzie spać -ja zostaję z podskakującym brzuchem, są harce i jedyne co pomaga to wstać i się przejść -i śpi:-D
Akurat na dziecko w nocy nie narzekam ale na drętwiejący bok i pośladek bardzo -bo jak już zaśniemy na jednym boku to już tak do rana.
Dziś pada -ponuro bardzo.... marzy mi się wiosna, słońce, wit. D... plaża, palmy:-D:-D odpłynęłam

Hello ;) Ja od 7 nie śpię . Wczoraj jakoś udało się zasnąć ale kregoslup wciąż boli :( a mały od rana.sobie podskakuje .
U nas tez marna pogoda z tego co widzę za oknem szaro buro deszcz pada a fee.... 13x13 mi też się marzy juz wiosna i słoneczko. Uwielbiam powiew ciepłego wiaterku , zapach rozkwitajacych kwiatuszków ,obserwować jak wszytsko wokół się zieleni i nabiera barw :)
Plaża palmy aaahhh... daleko odplynelas może za rok :D dodam do tego drinki z palemka , leżing smażing i wogóle pełen Relax :)

dobrego dnia :)

Dzień dobry :) ja też obudziłam się dzisiaj o 5:30 i juz nie zasnęłam :/ za to teraz córka wstała, a ja bym pospala, no ale trudno.

Dzisiaj chyba przygotuje zamówienie z apteki gemini, bo dużo leków bez recepty mi się skończyło, to przy okazji zamówię rzeczy dla malucha i siebie do porodu.

reklama
Ja dopiero co się obudziłam i czuję się wyspana :) młody do niedawna odzywał sie z samego rańca a teraz woli poprzeciągnąć się wieczorem, jeszcze nie wyskoczył z brzucha a już kombinuje :D w Poznaniu marzec zaczynamy od śniegu, za oknem jest bielusieńko, niezłe jaja :D

Do góry