reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

ja tym razem zdecydowałam sie zreszta całą ciąze poprowadzic w prywatnej klinice ..... mam złe wspomnienia z publicznych tak ze teraz rodze w prywatnej to co mi zrobili po urodzeniu synka w szptalu zniecheciło mnie wogóle do szpitali tak ze wole rodzic w małej przutulnej klinice nie podobnej do szpitala a raczej do domoweg salonu

reklama
Hej dziewczyny!
Dużo piszecie i ciężko się odnieść do waszych postów.
Nie wiem kto tu jest adminem ale może stworzmy osobne wątki, np kim jesteśmy, nasze objawy i dolegliwości, itp. Myślę że będzie więcej ładu. A główny niech będzie od ogólnych tematów :)

Mi jest nadal ciężko oswoić się z kolejną ciąża. Ciężko nawet mi czytać wasze posty z obawami o betę itp. Mam nadzieję że niedługo mi przejdzie

Hej:tak:
Jagoda gratulacje zaręczyn:tak:
Happy super, ze wszystko w pozadku:tak:
Kasik ja tez miałam bakterie w 1 ciąży non stop i brałam furagine:tak:troche taki urok ciężarnych...
Afro mi gin liczyl ostatnio jak bylam ( 6 tydz i chyba 3 dni), ze jestem w 6 tyg bo ważne sa skończone tyg:tak:ale kalkulatory internetowe pokazywaly mi już 7 tydz:sorry:
Dziewczyny kciuki za wizyty:tak:
Od razu zaznaczam, ze akurat ja będę pisać na jednym watku bo więcej nie ogarniam a posty doczytuje:tak:

Witajcie dziewczyny.
Jagoda gratulacje!!! Dużo miłości szczęścia i wszystkiego naj naj!!!
Happymamusia super wieści! To już kawał fasolki masz :-)
Witam wszystkie nowe mamusie
Ja tez nie pamietam i nie ogarniam wszystkiego co kto pisze. Za dużo tego haha
Co do l4 i pracy, ja jeszcze przez kilka miesięcy mam zamiar nic nie mowić. Tydzień temu dostałam awans i mam okres próbny 3 miesiące. Umowę tak wogole mam na stałe no ale ten awans to i podwyżka i poza tym fajnie. Wiec muszę ukrywać ciąże. Co jest już trudne bo pracuje w nocy i już mi cieżko z powodu notorycznego zmęczenia a co dopiero będzie dalej. A moze powinnam olać ten awans?
Mnie mdłości prawie nie męczą. Raz czy dwa razy miałam gorszy dzien. Za to brzuch i piersi bolą prawie cały czas. Zaczęłam właśnie 7 tydzień a tu do pierwszej wizyzty nadal 2 tygodnie. Ehhh zwariuje

reklama
Ja juz nie wiem dziewczyny czy ja w 4 czy w 5 tyg jestem :) ostatnia miesiączkę miałam 21 sierpnia. Moze któraś z was byłaby taka miła i mi to obliczyła ?

Do góry