Ania_Beata byłam w Expercie Dziecięcym Queeny oglądać – fachowa obsługa, pełna wystawka- wszystkie kolory, cena atrakcyjna z tą zniżką; do piątku myślę- Pan obiecał, że jakby urodził się chłopiec jakimś cudem zamiast dziewczynki, to wymieni mi kolor na szary z różu
Ewa90 posty są zdrowe, ale w ciąży chyba bardzo ściśle nas nie obowiązują? Darowałam sobie dziś mięso, ale coś muszę dzidzi dać do żarełka, więc serki, warzywa, owocki a nawet i …Nutella się trafiła (na koniec, wbrew całemu dniowi postu
)
Malutka która to jest Twoja umowa na czas określony? Jak długo pracujesz u tego pracodawcy? Zmieniły się przepisy i to jest ważne, bo być może zamieniła Ci się sama na nieokreślony
muszę sprawdzić dokładnie, ale dokładne info mi na prv wyślij z datami (bez szczegółów miejsca, tylko daty od do – całą historię ); kasę za urlop musza wypłacić jeśli nie masz jak wykorzystać;
Też mam dzień lenia- znaczy zakupy w necie cd zrobione
normalnie powinnam jeszcze pracować, ale dziś nie mam weny w ten Popielec
Wątek majowe mamy jest widoczny bez logownia, tylko nie widać suwaczków i fotek- wiem, bo nie pamiętam hasła i jak wchodzę z tabletu to bez logowania mogę tylko czytać;
Kameleonleon jesteś nie tylko dzielna ale i skuteczna jak widać!
Ania_Beata nieco się uśmiechnęłam na to FB – teraz to jakby zabić człowieka takie „usunąć”
dajcie sobie spokój, FB, ble blle; jak chcesz z kimś pogadać- możemy się na kawę w Poznaniu umówić J na FB się nie zapisałam, bo moje dane wolę zostawić sobie, ale kanałami nie chadzam i kawy pijam normalnie w publicznych miejscach też
Pyszczek28 jak Ci brzuch stwardnieje to nie pomylisz tego uczucia z niczym
Kaylla jesteś analitykiem rasowym i to Cię gubi! Wszystko jest ok. Czy możesz teraz z tym żyć?
Dzieci w brzuszku jeszcze się nie raz owiną, odwiną, itd., na razie tym się nie zajmuj, a poza tym i tak Ci zrobią cesarę, więc będzie ok. Teraz pozwól sobie na czas „wszystko jest ok i jestem szczęśliwa”.
Co do forów- to byłam wcześniej tylko na jednym – jak dom budowałam; 2 fajne znajomości mi zostały z tamtego czasu, bo budowaliśmy blisko siebie
Tu dobrze byłoby zrobić grupę zamkniętą, bo nadal można nas czytać, poza grupą „zdjęcia naszych brzuszków”