madzia0903
Fanka BB :)
Ewa90 mi tydzień temu przyszedł albo ze wpisujesz kiedy die urodziło pierwszy ząbek pierwsze słowa itp i z bebiko to jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dostałam z Hippa i z Bebiko to pudełko wspomnień z takim albumem. Z Bebiko przychodzi dopiero po ponad miesiącu od zarejestrowania się. A i dostałam z Musteli jeszcze do testowania wodę perfumowaną ;/Przyszła mi paczka z Hipp co się logowałam , 7 rabatów 20% znizki na różne kosmetyki do wykorzystania w rosmanie ,husteczki pielęgnacyjne od 1 roku życia i poradnik przyszłej mamy.
A te dziewczyny które się logował na różne strony , dostałyscie juz coś ? Bo mi dopiero 1 paczka przyszła a w około 5 miejsc się logowalam :/