Cześć dziewczyny
rano otworzyłam oczy i pomyślałam "jaki cudowny dzień, jak wspaniale się czuję, jak się wyspałam!!!"
No
i po co wstałam? która mi wytłumaczy???? ledwo wstałam wyrwało mnie do wc (pierwszy raz
), w głowie mi się kręci, słabo, źle i chodze zygzakiem. Miałam A do przedszkola zawieźć ale nie dam rady jechać autem
to jakiś dramat
jajeczko skoro jesteś taka dobra to pomyśl o swoim interesie -ja jestem za tym, żeby się rozwijać. Rok temu w maju do warszawy przyjechała koleżanka -po rozwodzie sama z dzieckiem, tam zarabiała na śmieciowej umowie jakieś grosze (likwidacja szkód) -tutaj jest rok -została dyrektorem działu zarabia 5 cyfrową sumę a ma 29 lat. Zaproponowałam, żeby wysłała PIT do poprzedniego pracodawcy
Kachaa dziecko najważniejsze ale to nie jest prawda, że trzeba papier od gin. Wystarczy zwykłe poinformowanie -ja wysłałam smsa
ewaa oj co z tym zębem, jak to zrobicie? są jakieś specjalne znieczulenia dla kobiet w ciąży -inaczej, są takie których nie można dawać i as te inne -słabsze ale zawsze... czyli najgorsze tygodnie musisz się męczyć a co dalej???
chillwood -nie ja nie smaruję i długo jeszcze pewnie nie będę ale zaczęłam temat, żeby zwrócić uwagę na skład bo nie zawsze jest taki super -pomimo atestów i rekomendacji.
siasia pewnie witaj
justyna a teraz się oszczędzaj i tyle. Nie wiem dlaczego wcześniej rodziłaś ale może opaska na szyjkę? żeby przed rozwarciem uchronić albo leżenie tyłkiem do góry od 34 tc
DrAsia to moja 3 ciąża i każda jest o 2 tyg młodsza niż wychodzi z @ i też zawsze mam falstart z usg, ale to się wyrównuje i to dosyć szybko, przynajmniej u mnie i po kolejnych 2-3 miesiącach już się pokrywa termin z @. Dlatego jednak lekarze bazują na terminie z @ a nie usg bo on jest baaaaardzo zmienny i z wizyty na wizytę może być inny
jagoda o masz... co z tymi zębami???
Tirli hahaha super. Ja planuję totalny remont w marcu, tzn ja pojadę z córka na wczasy a M będzie ogarniał wszystko
happymamusia no to też mój wiek i wiem co czujesz...
GosiaLew dobrze mówisz. Ja jestem tak wykończona i tak źle się czuję że ryczeć mi się chce...
jagoda suuuper gratuluję!!!!
olciaaaa dalej betę robisz??? podziwiam bo ja już czekam do tego usg we worek i jeśli usg będzie pomyślnie to mam w planach na trochę odetchnąć z ulgą....
waiting gratulacje, ale dziś dobre wieści na forum:-)
imagination domowe sposoby, herbata, cytryna, miód, sok malinowy, leżenie w łóżku -idź do lekarza niech Cię obsłucha w razie czego i coś poleci oprócz czosnku, cebuli i mleka z miodem
kami.p miłego dalszego odpoczynku
Niesia Ty masz kiepski dzień, ja wstałam miałam cudowny humor, po czym pokłóciłam się z M bo był w domu po czym się rozryczałam, teraz jestem śpiąca i tak w kółko -oszaleć można, ryczę i się ciesze na zmianę -szaleństwo
Poczytałam dziś jak działają hormony w czasie ciąży
bo zapomniałam że mogę być taka niezrównoważona....
A co do szpitali i wyboru -tutaj z Alciją to była cała operacja, najpierw myślałam o jakimś mega prywatnym, ale lekarz mi powiedział, żebym się dobrze zastanowiła. W umowie była klauzula, że jak się coś zaczyna dziać złego i odbiegać od normy to przewożą do państwowego
wielki interes za 12 tysi
bo oni nie taki sprzęt mają, nie takich specjalistów i pewnie PR nie cach sobie psuć. Więc żeby rodzić w innym szpitalu i żeby nie było ryzyka, że mnie nie przyjmą musiałam prowadzić ciążę u ich lekarza, zaleźć rekomendowaną przez nich szkołę rodzenia, wynająć salę ble ble ble za wszystko były jakieś tam punkty... no masakra
teraz jeszcze nie myślałam ale koło 15 tc zacznę dumać