Hej dziewczyny ja juz po wizycie ale tak mnie zbadał ze aż krew leci lekarz powiedział może pani krwawic przez chwile ....no i niestety cukier niby mało bo tylko o3 norma jest 140 a ja mam 143...powiedział ze to jest jak nic ale są takie przepisy ze dostałam skierowanie do szpitala i do poradni specjalistycznej diabetologiczna kazał najpierw iść do poradni powiedział ze tam mi powiedzą czy szpital czy nie ale sądzi ze nie bo to naprawdę nic. Ale ja się martwię mam tam wizytę ma 04 02 mam nadzieje ze mnie zbadaja i będzie wszystko dobrze
reklama
My już po kolędzie wyswieceni i wymodleni Mąż za godzine ma mi odebrać wyniki glukozy i paru innych . No ciekawe co mi tam wyjdzie ,
Kwiat lotosu Ty z opryszczka masz problem a ja od dobrego miesiąca nie mogę poradzić sobie z zajadami które mam w dwóch kacikach ;/ I ni cholery nic mi nie pomaga . A witaminy biore
Kwiat lotosu Ty z opryszczka masz problem a ja od dobrego miesiąca nie mogę poradzić sobie z zajadami które mam w dwóch kacikach ;/ I ni cholery nic mi nie pomaga . A witaminy biore
Ja szczepiłam 5w1 i żadnych skutków ubocznych nie było. Za każdym razem był to dla mnie stres, ale uważam, że szczepienia są potrzebne. Dodatkowych nie robiłam, pomyślimy jak młoda pójdzie do przedszkola (pediatra jest tego samego zdania). Poza tym jest tyle mutacji rota, że szczepionka nie zawsze jest skuteczna. Szczepienia są ostatnio drażliwym tematem
Malutka466
Fanka BB :)
Plucik będzie wszystko ok!!
Ja na zajady na początku ciąży stosowałam maść witaminową. Rodzinna mi pozwoliła. O taką:
Ja na zajady na początku ciąży stosowałam maść witaminową. Rodzinna mi pozwoliła. O taką:
Dzięki Malutka , tej jeszcze nie stosowałam na zajady wiec wypróbuje mam nadzieje , ze mi pomoze . Bo co czuje , ze się zaczyna goic to otworze buzie np. podczas gryzienia kanapki i się rozpierdziela i peka ;/
Ja pamiętam ze ta masc witaminowa kiedyś stosowałam na bardzo popękane rece i w sumie mi pomogla
Ja pamiętam ze ta masc witaminowa kiedyś stosowałam na bardzo popękane rece i w sumie mi pomogla
kameleonleon
Dotarlam do moich norm i tak na cczo w mormie nawet dolnej a po obciażeniu 7,9 a norma do 7,8 ale lejarz w szpitalu powiedział "doooooobra" nie wiem czy sie tym marwic czy nie.
Szyjka tylko w badaniu ze zamknieta nie mialam teraz usg.
Za to w krwi duzo leukocytow i w koncu wynegocjowalam powtorzenie posiewu bo sie boje o infekcje a brzuch pobolewa. Czerwone tez spadaja...
Ech dzis to mam dopiero dola boje sie zeby siè źle nie skończyło.....ale muszę wierzyć że będzie dobrze i się uda!
Szyjka tylko w badaniu ze zamknieta nie mialam teraz usg.
Za to w krwi duzo leukocytow i w koncu wynegocjowalam powtorzenie posiewu bo sie boje o infekcje a brzuch pobolewa. Czerwone tez spadaja...
Ech dzis to mam dopiero dola boje sie zeby siè źle nie skończyło.....ale muszę wierzyć że będzie dobrze i się uda!
O matko współczuję to co on kuzwa robi ze doprowadza do krwawienia.Ewa90 te krwawienie z badania on tak mocno bada tak to wszystko dobrze oprocz cukru zobaczymy co powie ten lekarz od cukrow....oby bylo dobrze
Będzie dobrze Mi mama odebrała wyniki ale jeszcze ich nie widziałam na oczy podobno cukrzyca nie wyszła z tego co patrzyła to mnie cieszy
reklama
Niesia_88
kameleonleon, a właśnie miała wypisać Ci normy
Ja mam jutro wizytę, ciekawe jak moja szyjka. Dziś się sporo ruszałam, chodziłam, musiałam też zakupy przyciągnąć do domu, nie jakieś bardzo ciężkie, ale zawsze... Oby było ok.
Poza tym Pola ma dziś lenia. Może raptem kilka jej ruchów czułam.
Naszło mnie na kaszę typu pęczak, wiec właśnie majstruje kaszotto
Ja mam jutro wizytę, ciekawe jak moja szyjka. Dziś się sporo ruszałam, chodziłam, musiałam też zakupy przyciągnąć do domu, nie jakieś bardzo ciężkie, ale zawsze... Oby było ok.
Poza tym Pola ma dziś lenia. Może raptem kilka jej ruchów czułam.
Naszło mnie na kaszę typu pęczak, wiec właśnie majstruje kaszotto