Co do tych ruchów to ja tak myśle, bo teraz dzieci już powinny tak regularnie nas "kopać"... A u mnie od jakiegoś czasu mała daje znać popołudniu przez jakiś czas i pozniej wieczorem jak już leżę w łożku. Natomiast rano i w ciagu dnia cisza. Moze mała już jest tak ustawiona, że nad ranem i przed południem śpi? Jak myślicie? Bo martwi mnie to jej lenistwo... Ale właśnie teraz pokazuje co potrafi, wiec chyba nie ma co panikować w przyszłym tygodniu wizyta- podpytam mojego doktorka.
reklama
Malutka466
Fanka BB :)
Mój Kuba ewidentnie mnie kopie, jak usiądę jakoś dziwnie, że lekko brzuch przygniatam. Kopie wtedy dopóki nie usiądę inaczej i przestaje. I on o różnych porach kopie. Dzisiaj np. kopał mnie bardzo często, a wczoraj martwiłam się co się z nim dzieje, bo kopnął mnie dopiero koło 22. A dziś to brzuch normalnie mi falował.
On często mnie kopie też po jedzeniu a już tym bardziej, jak zjem coś słodkiego. Ponoć to jest patent, żeby pobudzić dziecko i sprawdzić czy ok z nim. Jak dostanie cukrów to powinien jakoś zareagować.
Gosia - masz rację, pewnie się spierze to.
A chciałam Wam pokazać fajny sposób na organizację komody dla dziecka. chyba zastosuje podobny system.
On często mnie kopie też po jedzeniu a już tym bardziej, jak zjem coś słodkiego. Ponoć to jest patent, żeby pobudzić dziecko i sprawdzić czy ok z nim. Jak dostanie cukrów to powinien jakoś zareagować.
Gosia - masz rację, pewnie się spierze to.
A chciałam Wam pokazać fajny sposób na organizację komody dla dziecka. chyba zastosuje podobny system.
U
użytkownik 160
Gość
Ja jestem chętna, ale nie mogę znaleźć tej informacji, że to w Browcu jest.Dziewczyny w wątku przydatne linki przeczytałam że można wybrać się do Starego Browaru na warsztaty przyszłych mam.
Wpadłam na pomysł spotkania dla mam mieszkających w Poznaniu w dniu 29stycznia właśnie w Starym Browarze mogłybysmy posłuchać potem jakas herbatka soczek.
Serdecznie Zapraszam może któraś chętna na pogaduchy.
Szczerze nie mam teraz wielu spotkań z przyszłymi mamusiami i chętnie bym porozmawiała
Malutka fajny ten sposób już go gdzieś widziałam. Ja w sumie też chcę tak składać tylko bez tych kartek jaki rodzaj czego gdzie jest bo ja sobie zestawami będę układać a oddzielnie wrazie co body jak się zabudzi na zmianę. No jakoś to będzie podejrzewam ze chwile będzie porządek a później to już może być gorzej
Alez tu produkcja idzie.. ledwo nadrabiam
Kurcze co do ruchów to ja mam jakieś obawy :-( bo od jakis 2 dni malej za bardzo nie czuje.. teraz sie położyłam i specjalnie cukierka zjadlam i nic.. a przeważnie wieczorem ją najbardziej czulam..
Co do brzucha to mi tez wywaliło ostatnio i taki raczej rozlazly jest
Malutka no fajnie ciuszki posegregowane.
Kurcze co do ruchów to ja mam jakieś obawy :-( bo od jakis 2 dni malej za bardzo nie czuje.. teraz sie położyłam i specjalnie cukierka zjadlam i nic.. a przeważnie wieczorem ją najbardziej czulam..
Co do brzucha to mi tez wywaliło ostatnio i taki raczej rozlazly jest
Malutka no fajnie ciuszki posegregowane.
madzia0903
Fanka BB :)
Super sposób tylko ze ja nie mam dla bobo szuflady tylko komodę z pólkami...
Za bardzo to znaczy ze czasem czułas czy wcale ?
Tak jak dzisiaj to mam wrażenie, ze wgl nie czułam :/ co prawda jak do tej pory to ja jeszcze nie czulam wgl jakis intensywnych kopniakow, tylko raczej wiercenie takie..nie wiem sama co myśleć.. nie chce panikowac..
reklama