reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Cześć
Ja juz po glukozie.trzy punktowej.wyniki ok (na czczo 87 po godzinie 114,po dwoch 33)
Ten ostatni wynik zaniepokoil lekarza stwierdzil ze mam duzy wyrzut insuliny wiec mam jesc male ilosci ale czesto.ostatni posilek mam jesc o 22!!
Przytylam tylko 6kg przybietam ksiazkowo 0,5kg na tydzien. Waze 75,5 a Leoś wazy 740g :-)
Mnie wszyscy mowia ze kwitne,slicznie wygladam,ze ciaza mi służy..... Maja racje!!! Silne lsniace wlosy,cera jak nigdy dotąd gladziutka,brzuszek okragly jakbym pilke polknela,zero spuchniec,wypryskow,rozstepow. Moglabym byc ciagle w ciąży :-)
Kupilam dzis materac do lozeczka z Ikei,kilka ciuszkow,podklady do przewijania w rossmanie bo akurat byla promocja no i ja sie w h&m mama obkupilam!! Ale nie kupilam kurtki bo strasznie drogie.od 200 zl w górę :-( jakos musze dac rade w tym płaszczu co mam a pozniej bede sie martwić.
Dzis bylam na usg ale dzidek nie pokazal sie ładnie.malo miejsca ma i zwiniety lezy.
A tak sie intensywnie rusza ze brzuch mi faluje :-)
Ogólnie kocham być w ciąży. Czuje sie swietnie i wyglądam fajnie ( jak nigdy wcześniej wyzbylam sie kompleksow i podobam sie sobie)
Miłego wieczoru :-)

Waiting4beans no i super. Wynik nie taki zły.

Ja się nie czuję za dobrze w ciąży. W zasadzie to się męczę. Nie wiem może jestem za stara, zrobiłam się za wygodna. Irytuje mnie fakt, że jestem ograniczona ruchowo. Sprzątające musze robić sobie odpoczynki, nie mogę biegać, problemy rwfluksowe, bóle kręgosłupa i jeszcze mogę wymieniać. Dobrze, że dzieć się rusza to przynajmniej wiem na co czekam. Chociaż ostatnie 2 dni to jakoś tak słabiej czuję. Co mnie trochę niepokoi. Mam nadzieję, że to chwilowe.

Malutka466 ale urocze.

Któraś pisała o obcinaniu metek przy ciuszkach. A więc jak była jakaś taka drapiąca to obcinałam a jak nie to zostawiałam, żeby wiedzieć jaki rozmiar ma ciuszek.

Dzieć dał mi kilka mocniejszych kuksańców aż brzuch pokazał - to się uspokoiłam. Bo dzisiaj nie byłam sobie w stanie przypomnieć czy kopało.

Mój synek od 2 dni jest mało aktywny , czuje go od czasu do czasu ale nie tak jak wcześniej. może już mu ciasniej albo odpoczywa :D

Malutka466 ale urocze.

Któraś pisała o obcinaniu metek przy ciuszkach. A więc jak była jakaś taka drapiąca to obcinałam a jak nie to zostawiałam, żeby wiedzieć jaki rozmiar ma ciuszek.

Dzieć dał mi kilka mocniejszych kuksańców aż brzuch pokazał - to się uspokoiłam. Bo dzisiaj nie byłam sobie w stanie przypomnieć czy kopało.
Ja pytałam. Teraz wiele ciuszków ma rozmiar nadrukowany, więc ja chyba poobcinam.

reklama
Do góry