reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

Dziewczyny które czuja ruchy bobo. Ja od kiedy poczułam pierwsze ruchy z tygodnia na tydzien czułam ich więcej i ostatnio w ciagu dnia. A od wczoraj tylko kilka razy mały mnie smyrnal.i to tak powiedziałabym słabo. Czy to normalne?

reklama
Nie no nie powiem w domku tez poogarnia ale wiadomo nikt nie zrobie tego tak dobrze jak JA :-D
A kapusniaczka chetnie bym przyjela, ja to wogole za zupami to jestem, drugiego dania nie potrzebuje:rofl2:
Dobrze, ze mezus przyjechal z moimi smakolykami, bo jakos odrzuca mnie szpitalne jedzenie.
Gosia to plamienie ma dzisiaj takie jasnobrazowe zabarwienie, wiec nie mam pojecia od czego to.

Evelina trzymam kciuki za Ciebie! Oby wszystko było okej i najwazniejsze, żeby Ci porobili badania i wyjaśnili jakoś tą sytuacje! Współczuje nocnych wrażeń.. obyś dziś miała spokojniej i mogła spać ;)

Co do facetów i ich aut to mój jeśli chodzi o stan fizyczny auta, o rysy itp sprawy to zwraca uwage bardzo, ale bałagan w aucie jemu nie przeszkadza - tylko mnie ! :p nie cierpię jak sie po podłodze warlają jakieś paragony czy inne papierki (np po cukierkach), że już o ciuchach nie wspomne ;p także wychodzi że bardziej pedancka jestem ja :D

Zjadłabym coś dobrego na obiad.. ale co? Raczej nie zupe.. muszę pomyśleć :) ale to jeszcze troche bo dziś w pracy do 18.. także i do obiadu jeszcze muszę poczekać, póki co musi mi wystarczyć kanapka :)

Nie no nie powiem w domku tez poogarnia ale wiadomo nikt nie zrobie tego tak dobrze jak JA :-D
A kapusniaczka chetnie bym przyjela, ja to wogole za zupami to jestem, drugiego dania nie potrzebuje:rofl2:
Dobrze, ze mezus przyjechal z moimi smakolykami, bo jakos odrzuca mnie szpitalne jedzenie.
Gosia to plamienie ma dzisiaj takie jasnobrazowe zabarwienie, wiec nie mam pojecia od czego to.

Szpitalne jedzenie to ogólnie raczej śmiech na sali :) także się wcale nie dziwie, że Cię odrzuca..

Dziewczyny które czuja ruchy bobo. Ja od kiedy poczułam pierwsze ruchy z tygodnia na tydzien czułam ich więcej i ostatnio w ciagu dnia. A od wczoraj tylko kilka razy mały mnie smyrnal.i to tak powiedziałabym słabo. Czy to normalne?

Basia ja tak mialam przedwczoraj ,ze słabo czułam i dosłownie może z rana dwa razy i w poludnie raz a tak to cisza. Zmartwilam się i od razu odpalilam detektor tętna płodu - no i serduszko biło :) za to wczoraj synek dał trochę czadu bo godzinę się wiercil na wieczór - ale dla mnie to bardzo przyjemne jął na razie i może mi tak cały czas dawać znać o sobie :)))

I ja wolałabym, żeby śmigał cały czas. I dlatego się trochu martwię. A detektora nie mam:/ jutro odwiedza mnie położna, zadzwonię i poproszę, żeby wzięła swoje cos do sprawdzania tętna. Będę spokojniejsza.

reklama
Do góry