reklama
Po wizycie jest pęcherzyk z malutkim zarodkiem i serduszkiem usg trwało sekundę żeby nie przeszkadzać dzidzi więc foty brak
No to gratulacje
Ja dostalam zdjęcie swojego groszka
Anncka - super!!!!! Bardzo się cieszę i gratuluję. który dziś jesteś dokładnie tydz i dzień?
Nikola - ciężko tak czekać... chyba też bym zwariowała do 3 miesiąca ;-)
Jest mi obojętne czy powstanie wątek zamknięty - dostosuję się, :-) jednak podobnie jak Kachaa ledwo ogarniam 2 wątki a na pewno rozdrobni nam się tutaj pod względem tematów,
Kachaa - spokojnie, na pewno jest wszystko dobrze, za kilka godzin objawy wrócą
Co do wielkości brzuszka - wg mnie już można coś odczuwać. W I ciąży, na tym etapie widziałam już takie charakterystyczne zaokrąglenie na samym dole brzucha (no wtedy byłam chudsza o 6 kg niż teraz i miałam płaski brzuch jak deska). Nie odczuwałam tego po spodniach, ale widziałam. Mam nawet to na zdjęciach:-) teraz z kolei, nie widzę (większy ogólnie brzuszek), ale odczuwam po spodniach . Kwestia indywidualna.
Jakoś mi się chce dziś mniej spać, może to wykorzystam i poprasuję trochę...
Nikola - ciężko tak czekać... chyba też bym zwariowała do 3 miesiąca ;-)
Jest mi obojętne czy powstanie wątek zamknięty - dostosuję się, :-) jednak podobnie jak Kachaa ledwo ogarniam 2 wątki a na pewno rozdrobni nam się tutaj pod względem tematów,
Kachaa - spokojnie, na pewno jest wszystko dobrze, za kilka godzin objawy wrócą
Co do wielkości brzuszka - wg mnie już można coś odczuwać. W I ciąży, na tym etapie widziałam już takie charakterystyczne zaokrąglenie na samym dole brzucha (no wtedy byłam chudsza o 6 kg niż teraz i miałam płaski brzuch jak deska). Nie odczuwałam tego po spodniach, ale widziałam. Mam nawet to na zdjęciach:-) teraz z kolei, nie widzę (większy ogólnie brzuszek), ale odczuwam po spodniach . Kwestia indywidualna.
Jakoś mi się chce dziś mniej spać, może to wykorzystam i poprasuję trochę...
Wioleta93
Fanka BB :)
Nikola coś wiem na ten temat bo mieszkam w Irlandii i tutaj jest to samo, pierwsza wizyta w 12 tygodniu dopiero. Ale ja mam zamiar pójść wcześniej, prywatnie na usg, bo już nie mogę się doczekać zobaczyć dzidzię i serduszko Tylko niezbyt wiem kiedy pójść najlepiej, żeby już wszystko było widać
Nikola coś wiem na ten temat bo mieszkam w Irlandii i tutaj jest to samo, pierwsza wizyta w 12 tygodniu dopiero. Ale ja mam zamiar pójść wcześniej, prywatnie na usg, bo już nie mogę się doczekać zobaczyć dzidzię i serduszko Tylko niezbyt wiem kiedy pójść najlepiej, żeby już wszystko było widać
A ja kurde nie mogę nigdzie tutaj u mnie w mieście ani okolicy znaleść prywatnie ginekologa już chyba wszędzie szukałam i dzwoniłam i nic nie mogę znaleść
reklama