reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Wieczorne rozmyślania mnie naszły. DO dziewczyn na L4, czy firma przysyła Wam RMUĘ do domu? Ja od 3 miesięcy nie dostałam tego papieru, a zawsze lubię wiedzieć co i jak mi odciągnęli. Muszę do kadr jutro zadzwonić czy zamierzają mi to przysyłać. W końcu to mój dokument.

Kaylla, ale super :)

Już po jednym użyciu kremu czuję dużą ulgę także myślę, że będzie ok :)

No to nawazniejsze. Tylko nie poprzestan na jednym.czy dwoch jak mina objawy bo infekcja wroci po czasie. Ja mam podejrzenia ze moja cewka to tez od grzybka i dzis poszedl w ruch pimafucin krem. Oby sie sprawdzilo.

Malutka ja mam w firmie udostepniane elektronicznie wiec mi nie beda przesylac nawet jak nie mam do tego dostepu.

Ja rmua nie mam już od x czasu :) zawsze jak pracowałam to lista płac przychodziła która podpisywalismy. Ja to kontroluje na koncie jak mi zus wypłaca , zresztą oni tak dziwacznie płacą zamiast za cały msc to za każde zwolnienie .
Kaylla to super :-))) ja teraz tez czuje bulgotanie :)))
Dziś mnie strasznie kregoslup ciągnie i często kuje podbrzusze :/

Kaylla w którym tyg będziesz miała połówkowe? Jakoś tak mega wcześnie mi sie wydaje...:) ale mamy już grudzień, czas nie stoi w miejscu. Ja mam zaplanowane dopiero na 28.12 i oczywiście już nie mogę sie doczekać.

Ja tez się nie mogę doczekać polowkowych ja mam na 22 grudnia (to będzie 21t1d) podobno się robi między 18 a 22 tyg i najlepiej robić w 21 tak mi w klinice powiedzieli :)

Jeszcze tylko 3 tygodnie :) oby było zdrowiutkie :) na prenatalnych było wszystko ok z testupapa tez . Ciesze się na tą wizytę ale też denerwuje ( mam nadzieje ze mi się kosmowka w końcu przyklei i ten krwiak w cholerę zniknie ) . Dziewczyny a kiedy dzidzius idzie wyżej w głąb ?

reklama
Do góry