reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

Właśnie dziś zapisałam się na farbowanko:-)
Od sierpnia moje włoski odpoczywały, pora się trochę ogarnąć i jakoś wyglądać na święta :laugh2:
A jeśli mami się dobrze czuje to dzidzia również.
Fryzjera lepiej poinformować o ciąży i najlepiej zastosować farbę bez amoniaku ( szczególnie jeśli zapachy odrzucają ).
Farba dziecku nie zaszkodzi, jedynie co ze wględu na burze hormonów, która nam towarzyszy to może kolor nie wyjść taki jaki byśmy oczekiwały

reklama
Ja włosów nie farbowałam.... Z 10 miesięcy:D odkąd scielam włosy odpoczywają i dochodzą do siebie po wieloletnim farbowaniu. Szukam fryzjera:]

Szaleństwo normalnie ;-)
Ja mam jasne włoski, obecnie odrost na pół głowy. Jestem w szoku, że tak długo wytrzymałam :D

Gdzie niegdzie może być już się ciężko dostać.. grudzień się zaczął a razem z nim coraz większe szaleństwo zakupowe i wgl

Kupiłam clotrimazol, maść i globulki. Mam nadzieję że szybko pomoże :-/

Też mam odrost na kilka centymetrów, muszę jakoś się zebrać i je pomalować. Na szczęście mam lokatorke fryzjerkę więc nie będę się sama męczyć ;-)

Basi89 ja farbuje włosy. W ciąży farbowałam w październiku a teraz już mam też odrost, ale chcę wytrzymać tak do połowy miesiąca, żeby naswięta wyglądać. Strasznie teraz włosy szybko mi rosną.

Chwilę mnie nie było a tu jak zwykle ogromna ilość wiadomości.

Widzę , że już myślicie o wyprawce. Ja muszę listę zrobić co mi będzie potrzebne. Jeszcze nie znam płci , ale mam dużo rzeczy po córce.

Wioleta clotromazol jesli to infekcja grzybicza to na pewno pomoże. Dobrze ze udalo Ci sie tez globulki, w PL globulki na recepte tylko krem nie.

Ja ostatnio farbowałam przed wszystkimi świętami i teraz planuje na święta si farbować. A farbowałam się sama w warunkach domowych, farbą bez amoniaku :p

A wizyta bardzo udana, dzidzia pomierzona i według wymiarów zgadza się z 17 tygodniem. Lekarz potwierdził, że dziewczyna :) nawet zarymował do męża "U każdego zucha pierwsza jest dziewucha" :D a najważniejsze to fakt, że łożysko sie przesunęło i zagrożenie minęło (bynajmniej tymczasowo) :)

reklama
Ja też farbuję włosy + blond pasemka. Bez farbowania wytrzymałam pierwszy trymestr, ale jak tylko się skończył od razu poleciałam do fryzjera, bo już na siebie patrzeć nie mogłam.
Dzisiaj byłam u lekarza na badaniach kontrolnych, więc USG takie "szybkie" było. Zapytałam o płeć, ale dzidziuś był tak ułożony, że nie było widać i dalej nic nie wiem. Ale w przyszły poniedziałek idę na badania połówkowe, więc liczę, że wtedy się dowiem. Oby:D

Do góry