reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Madzia0903 a w którym tyg jesteś ? Ja nie mogę się doczekać kiedy dostane kopa od synka :-) ps. Uważam, uważam :-) 12 tyg juz leżę :-)

Ewa90 ja w ciaży z synem ruchy poczułam w około 20 tc. A teraz już w 14 tc. Ale też nie są mocne i częste. Czasem jest to smerania, czasem jakby falowanie a dzisiaj w nocy nawet ukłucie takie w brzuch nagłe.

Sjokolade jesteś w 2 trymestrze, najlepszy okres w ciąży i najlepsze samopoczucie. A co do chust to musi to być odpowiedni materiał, bo musi być odpowiednia ilość na owiniecie, odpowiednia elastyczność no i musi przepuszczać powietrze - tak mi się wydaje. Więc tu na pewno ważna jest dobra jakość.

W pierwszej ciąży poczułam córkę w 21 tygodniu dopiero. A teraz czuje delikatne ruchy od 3 dni. Każda ciąża inna, nie ma co sie martwić.
Jeśli chodzi i chusty to ja mam z grubszej tkaniny, gdzie ważny jest splot. Teraz planuje jednak na lato kupić elastyczna. Bo ta z dzianiny była za gorąca na upały. Ważna jest tez długość. Są rożne sposoby na motanie i każdy musi odnaleźć swój ulubiony. Ja bez kursu sie nauczyłam. A teraz to już wogole bez problemu można znaleść instrukcje w necie.
Ewa90 witaj i duzo zdrówka.
Zazdroszczę tym co już wiedza jaka płeć :-) ja połówkowe mam 16 grudnia i liczę ze sie dowiem. Choć córa moja chowała sie do 22 tygodnia.

Hej, cześć jestem na chwilę.
Pamiętam o was, czasem czytam.

Ja dalej wymiotuję, ważę całe 54 kg, morfologię mam super za to elektrolity do bani.
Mam takie zachcianki czasem, ze zjadłabym wszystko ale niestety....
Wysiadł mi już żołądek więc niestety mój zestaw pokarmów bez zmian...

Cieszę się, że lepiej już się czujecie bo w końcu ile można....

Hej, cześć jestem na chwilę.
Pamiętam o was, czasem czytam.

Ja dalej wymiotuję, ważę całe 54 kg, morfologię mam super za to elektrolity do bani.
Mam takie zachcianki czasem, ze zjadłabym wszystko ale niestety....
Wysiadł mi już żołądek więc niestety mój zestaw pokarmów bez zmian...

Cieszę się, że lepiej już się czujecie bo w końcu ile można....
Myślałam dzisiaj rano o Tobie!! Jak dobrze, że się odezwałaś :)

Ja też ważę 54 kg...
Damy radę wszystkie!

reklama
13x13 - fajnie, że się odezwałaś. Przykro mi, że nadal cierpisz z powodu wymiotów:/ Może już niedługo się poprawi? Trzymam za to kciuki.

Do góry