reklama
kameleonleon
Fanka BB :)
Co prawda my nie z Poznania ale ponoc w Piotrze i Pawle maja prawdziwe(nie wiem czy prawda boninnych jie jadlam) poznańskie rogale i mo M wczoraj kupił wiec wlasnie spalaszowałam drugiego bo wczoraj tez jednego.
No wlasnie nikt mi na to tetno nie zwraca uwagi a u mnie to i 90 i 100 nawet. Cisnienie niskie tetno wysokie i tak cale zycie. Nigdy o tym nie wiedzialam po prostu dopiero przy badaniach takich rutynowych w pracy mi ppowiedzieli i zaczelam na to zwracac uwage, ale czyram ze w ciazy do 100 to nie ma sie co przejmowac. Cisnienie jest wazne.
U mnie na genetycznym lekarz powiedzial ze chlopak
Wlasnie siedze i gadam mojemu M o imionach i on tylko Krzys akceptowal a go troche Antkiem zainspurowalam,tylko nie wiem czy teraz nie za bardzo popularne imie.
Wizyte mam dopiero 23.11. Od kiedy do kiedy robi sie polowkowe?
No wlasnie nikt mi na to tetno nie zwraca uwagi a u mnie to i 90 i 100 nawet. Cisnienie niskie tetno wysokie i tak cale zycie. Nigdy o tym nie wiedzialam po prostu dopiero przy badaniach takich rutynowych w pracy mi ppowiedzieli i zaczelam na to zwracac uwage, ale czyram ze w ciazy do 100 to nie ma sie co przejmowac. Cisnienie jest wazne.
U mnie na genetycznym lekarz powiedzial ze chlopak
Wlasnie siedze i gadam mojemu M o imionach i on tylko Krzys akceptowal a go troche Antkiem zainspurowalam,tylko nie wiem czy teraz nie za bardzo popularne imie.
Wizyte mam dopiero 23.11. Od kiedy do kiedy robi sie polowkowe?
Malutka466
Rogale różnie, przede wszystkim muszą mieć certyfikat. W Biedronkach mieli z Fawora i były smaczne moim zdaniem.
Połówkowe usg robi się między 18-22 tygodniem ciąży. Wizytę mamy w ten sam dzień
Połówkowe usg robi się między 18-22 tygodniem ciąży. Wizytę mamy w ten sam dzień
kameleonleon
Te z Piotra i Pawła maja certyfikat, zreszta Puotr i Pawel jest chyba poznanska firma. Fakt dobre sa i nie oszukane, az ciezke od nadzienia.
U
użytkownik 160
Gość
Na prenatalnych byłam wg oceny wieku płodu 13 + 6 dni i płci nie potrafili określić, a robiłam w klinice uniwersyteckiej w Poznaniu (na Polnej) i sprzęt dobry jest. Może od dziecka zależy, a może od lekarza, który nie chce ryzykować reputacji w razie zmiany ;-) Nie wiem.
Idę w piątek na badanie prywatnie, bo moja w Luxmedzie lekarka chora, więc idę do takiego co prowadził mi jedną ciąże i sobie konsultuję jak potrzebuję sytuację. Ma wszelkie 3 D aparaty, to może coś zobaczy, bo to będzie 16 tydzień i 2 dni. Tylko na tym etapie, to i tak mało pewne , hm? osobiście chcę tę tajemną wiedzę posiąść, ale dzielić się z domownikami nie planuję, bo i tak kłótnie są w rodzeństwie, każdy chce inną płeć, a mąż raczej nie wytrzymałby z taką wiedzą - za duże psychiczne obciążenie dla niego ;-)
Co do rogali - to tak, te w Piotrze i Pawle są certyfikowane nawet jak ktoś w Wawie kupuje ;-) Idę na 14. 30 zobaczyć przemarsz św. Marcina i rogale z 2 punktów może przywiozę- zawsze sobie ranking oglądam, ale od Webera są sprawdzone i zawsze w czołówce, a teraz bym jeszcze ze 3 w Hotelu Rzymskim kupiła.
Idę w piątek na badanie prywatnie, bo moja w Luxmedzie lekarka chora, więc idę do takiego co prowadził mi jedną ciąże i sobie konsultuję jak potrzebuję sytuację. Ma wszelkie 3 D aparaty, to może coś zobaczy, bo to będzie 16 tydzień i 2 dni. Tylko na tym etapie, to i tak mało pewne , hm? osobiście chcę tę tajemną wiedzę posiąść, ale dzielić się z domownikami nie planuję, bo i tak kłótnie są w rodzeństwie, każdy chce inną płeć, a mąż raczej nie wytrzymałby z taką wiedzą - za duże psychiczne obciążenie dla niego ;-)
Co do rogali - to tak, te w Piotrze i Pawle są certyfikowane nawet jak ktoś w Wawie kupuje ;-) Idę na 14. 30 zobaczyć przemarsz św. Marcina i rogale z 2 punktów może przywiozę- zawsze sobie ranking oglądam, ale od Webera są sprawdzone i zawsze w czołówce, a teraz bym jeszcze ze 3 w Hotelu Rzymskim kupiła.
Basi89 też mam 24.11 wizyte Masz racje, jak nie teraz to kiedyś się ujawni. Ja do dziś nie wiem jak wytrwałam, ale z synem aż do rozwiązania nie wiedziałam, nie chciałam! Po prostu chciałam spr czy dobrą mam intuicje, czy co? Sama nie wiem-ale czułam w sobie chłopaka, no i jest Teraz nic nie czuje hahaha
kameleon mam męża i ojca o imieniu Krzysiek- moim zdaniem b.ładne imie męskie. Z imieniem dla chłopaka bede miec mega chyba problem, bo i ja i mój mężuś nie mam kompletnie "weny". A co do córki wciąż myślę czy ta Lilianna będzie spoko (w sensie do nazwiska) poczekam z wyborem i myśleniem chyba do poznania płci...
kameleon mam męża i ojca o imieniu Krzysiek- moim zdaniem b.ładne imie męskie. Z imieniem dla chłopaka bede miec mega chyba problem, bo i ja i mój mężuś nie mam kompletnie "weny". A co do córki wciąż myślę czy ta Lilianna będzie spoko (w sensie do nazwiska) poczekam z wyborem i myśleniem chyba do poznania płci...
Pimpinellanisum
Zaciekawiona BB
A wczoraj mama chciała mi dać rogala a ja powiedziałam, że nie zjem... a Wy teraz tak kusicie i cierpie... aaaaaa!
Wioleta93
U nas na dzisiejszym usg też nie chciał się ujawnić chcieliśmy Laurę ale jak spojrzałam na to dzisiejsze usg to poczułam że to chłopak więc może będzie Ruben
szyszunia0803
dziewczyny ile wy przytylyscie bo mi ciagle zyc nie daje to moje 4 kg na plusie
reklama
Malutka466
Ja schudłam prawie 1 kg.
Pimpinellanisum, nie odmawiaj nigdy rogala!!:-):-):-)
Pimpinellanisum, nie odmawiaj nigdy rogala!!:-):-):-)