Ja dziś przeżyłam najgorsza noc świata, tak mnie bolał żołądek, tak mi było niedobrze
Wieczorem się położyłam, dziwnie mi było w żołądku więc wzięłam Rennie, od razu taką ulgę poczułam, ze poszłam spać
ale po godzinie się obudziłam i było 10 razy gorzej, może już lepiej zwymiotować te kwasy niż coś z nimi robić.
Męczyłam się tak z tym bólem i pieczeniem i mdłościami do 2 aż przeszło
No i w żadnej z 30 aptek nie było prevomitu więc M zamówił mi dopiero na poniedziałek
Oby jeszcze kilka dni......
Ewaa-dam ja kawy nie piję bo po prostu mnie od niej odrzuca, choć czasem mam ochotę na łyka... nie martw się mamą, tak naprawdę to jest Jej problem nie Twój. Równie dobrze mogłabyś powiedzieć mamie "mamusiu kochana kocham Cię ale ogarnij się, to jest tylko i wyłącznie twój problem, popracuj nad tym bo stracisz nie tylko córkę ale i wnuka a po co". Przykro mi, że gorzej się czujesz -wiem jaki to zawód... mogłaś też powiedzieć "mamusiu będę zachodziła w ciążę co roku do czasu aż ucieszysz się na wieść o wnuku"
happymamusia to w sumie lepiej, z firmy raczej nie będą się bawić w kontrole i bzdury
kasik90 ja tez za bardzo nie wiem ale próbowałam się dowiedzieć kilku rzeczy jak miałam złamaną nogę i byłam na l4... dramat, zacytowali mi ustawę i tyle a ona nie jest jednoznaczna i nic z niej nie wynika, oprócz tego, że jak zwykle zus wszystko może bo państwowy...
kameleon współczuję, ja też do 21 wczoraj czułam się dobrze a później myślałam, że właśnie kończę swój żywot
Marcelina ja też w ciąży z córką piłam colę i pomagała a teraz nic to nie dało niestety
Malutka współczuję kryzysu, może to też przez tą pogodę???? ja też najbardziej cierpię wieczorem i w nocy... ja wodę średnio mogę, lekarz polecił mi kompot albo owocowe herbatki albo wodę z sokiem albo sok -wszystko jedno co, byleby nie wróciło. A jak będzie źle to do szpitala jedź, powiedz że wymiotowałaś kilkanaście razy i nie możesz pić
GosiaLew poszalałaś z tym spa
a poduszka stabilizacyjna??? ja taką mam -to taki krążek z powietrzem, siedzisz na nim i sie gibasz -dobry na mięśnie kręgosłupa -zapytaj lekarza
DrAsia no mi bezproblemowo wchodzi tylko twister z kfc... to jest jedyne do tej pory co mi się chciało i co nie sprawiło mi problemów...
Evelina89 super, że miałas takie wsparcie -to najważniejsze!
Tirli hahaha no mogłaś lekarzowi powiedzieć, ze dziecko wywróżyłaś z kawy. Jego reakcja byłaby bezcenna jakby potwierdził ciążę hahaha
madzia0903 dziecko najważniejsze
Kacha10 powodzenia na spotkaniu rodzinnym&& no niestety tatuś musi się pogodzić ze zmianą statusu w rodzinie
Łeb mi dziś pęka od rana, mam nadzieję, ze Wasze samopoczucie dziś będzie wzorowe...