reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Od kiedy zaszłam w ciążę to mam problem wejść po schodach, bo mam zadyszki a jeszcze we wrześniu na początku biegałam po 10 km.
Ja nie wiem czy zumbe bym dała ogarnąć to zależy jaki instruktor.
Dziewczyny po ciąży wrócimy do formy.

U mnie też jak u was samopoczucie kiepskie, myślałam , że tylko ja tak narzekam albo się nad sobą rozczulam. Tak miło jest pomarudzić razem.

13x13 te wymioty u ciebie to straszne, współczuję.

reklama
Ja chce zacząć ćwiczyć od drugiego trymestru-fitness dla aktywnych mam. Innych się obawiam. A co do spania -haha o 20 mowie ukochanemu dobranoc i zasypiam w 3 sec,a sny mam takie realne,że naprawdę budzie się w nocy i myślę czy to jawa czy sen :))

Ja tez zasypiam o 21 ale potem w nocy sie budze bo jestem glodna i potem usnac nie moge.. moj maz chodzi jiewypany bo tez sie budzi.
Odkopalam Bosacka na player.pl i ogladam O matko!

Co do witamin to ufam lekarzowi, on wie co robi :) zreszta dwóch rożnych lekarzy to samo zaleciło.

A jesli chodzi o spanie to potrafie zasnąć w 5 sekund , zawsze chodziłam spać ok. 24 a teraz to 20-21 i ja odlatuje. Ale rano i tak mam problem zeby wstać no i w ciagu dnia marże tylko by sie zdrzemnąć

Mnie strasznie męczy praca z jednej strony mam dość a z drugiej chciałbym jeszcze popracować żeby mieć co wpisać w cv. Mam nadzieję, że jeszcze z 2 miesiące wytrzymam. Miałam ochotę zrobić podyplomowke ale teraz nie dam rady dojeżdżać 100km i nie bardzo bym zdążyła do maja :-D ja tez chodzilam na fitness jak studiowalam, teraz mieszkam w takiej dziurze że o zajeciach dla aktywnych moge tylko pomarzyć ;-)

Ćwiczenia zorganizowane dla aktywnych mam muszą być super. Szkoda , że nie będę miała z kim córki zostawić bo pewnie bym się zapisała. Fajnie byłoby poznać inne ciężarne a gdyby z kimś złapać dobre relacje to potem można by dzieci zapoznać. Więc będę musiała ćwiczyć w domu przed komputerem. Raczej coś mało wymagającego, żebym za szybko nie zrezygnowała.

reklama
Mi lekarz zalecił jazdę na rowerze, oczywiście po parku, spokojnie i bez szaleństw. Ale mówił że to dobre ćwiczenie oddechów. Tylko że ja nie mam sił niestety na rower, ale jakbym je odzyskała to na pewno skorzystam :-)

Do góry