reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Ja tez nawet wyspana :)
Maur juz coraz blizej.. :)
Gosia no bez auta to nieraz jak bez reki :/ Musice pomyslec jak ze szpitala wrocicie.
Wczoraj tak ladnie bylo juz w Poznaniu, a dzis znowu pada:oo2: Chyba spedze caly dzien we wyrku :D
Musze cos tesciowce kupic na urodziny i standardowo nie wiem co

reklama
Cześć laski -ja śpię dobrze ale to dlatego, że nie podsypiam w dzień i padam wieczorem a rano "mamo moge przyjść się przytulić"... No i tak codziennie hehe

Moja Zośka też się mniej rusza, i jest tak jakoś dziwnie ruchliwa koło pępka. Ciężko mi już ale codziennie coś i nie mam czasu na odpoczynek.

M od poniedziałku ma urlop... 6 tygodni słuchajcie -trzymajcie kciuki żebym go nie zamordowała i nie wyrzuciła z domu hehehehe

Witam!:)
Dziś córka poszła pierwszy raz do przedszkola od jakieś 3tygodni :p rano płakała ze mam zasłonić rolety bo ona idzie spać ale jakoś ja ubralismy i daliśmy do przedszkola w przedszkolu nie było problemu biegła :) wiec i mama zadowolona :) byłam w sklepie i kupiłam sobie leginsy :) na obiad mam bigos teściowa nam dala bo zrobiła więcej wiec odpoczywam później idę po córkę i wejdę na kawę do teściowej :)

Boliwia pewnie to zależy od organizmu i działki oxy bo ja od podania urodziłam w 3 godziny

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Witam się I ja :)
Niby dzisiejsza noc przespana ale jakaś zamulona chodzę, chyba ciśnienie niskie.
Co do oxy to ja miałam 3 próby a urodziłam następnego dnia od 3 próby i to w 42 tyg co już w sumie powinno iść jak po maśle ;)

Miłego dnia :)

Ja wczoraj wieczorem nie mogłam się z pleców przewrócić na bok żeby wstać tak mnie coś ciągneło w prawym boku, miałam wrażenie że coś mnie od środka rozrywa. Myślałam że noc będzie ciężka a tu niespodzianka spałam dobrze i tylko raz wstałam do toalety a obudziłam się przed budzikiem.
Jeśli chodzi o oxy to myślę że dużo zależy od organizmu i od czasu podania. Mi jak podawali to kroplówka nie zdążyła zejść do końca a zaczęły się parte.
Ładne dziś słoneczko świeci może jakiś spacer trzeba zaliczyć, szkoda w domu siedzieć.

reklama
Do góry