reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Ja tez bym chciała córcię do parki, ale przy mojej macicy powiększonej to mogę mieć i bliźniaki :D

Odebrałam wynik bety i ciąża jest na 7-9 tydzień czyli wg om, czyli jestem majówka a nie kwietniówką. Jutro usg.

Ja dzisiaj padam po dwóch dniach spotkań służbowych. Wymęczona mnie samo siedzenie. Cały czas coś podjadałam żeby mdłości nie meczyły.

reklama
Widzę, że przewaga Majóweczek to miałyby być dziewczynki :-D Ja nie ukrywam, że mi też się marzy dziewczynka i chciałabym jak najwcześniej dowiedzieć co noszę pod serduszkiem:) Nawet zajrzałam w chiński horoskop, ale one różnie pokazują, więc nie ma co się nimi sugerować :/

Evelina89 mówisz że te chińskie różnie pokazują hmm...no to może jest dla mnie szansa na girl...w sumie wychodzi z niego boy ale celowałam w dziewczynke ach te obliczenia.

Ja się wylamie , chcę syna. Mam już córeczkę i drugą też będę kochała ale syn do parki by nie zaszkodził.

W poprzedniej ciąży po 20 tygodniu dowiedziałam się o płci dziecka . Teraz też chcę wiedzieć, tworzy się taka więź z dzieckiem. Ostatnio mówiłam do brzucha Aniu itd. Wiem , że nie zawsze się da określić płeć albo lekarz może się pomylić ale mimo to zależy mi na tej informacji.

Chcę wiedzieć żeby ubranka wcześniej kupić dopasowane do płci.

Pimpiellanisum bardzo wcześnie masz usg genetyczne. Ja mam 19.10 w 12 tygodniu ciąży , nie chciałam wcześniej ponieważ gdyby ciąża była młodsza to usg nic nie pokaże. Szkoda mi płacić za niepotrzebne usg.

Evelina89 mówisz że te chińskie różnie pokazują hmm...no to może jest dla mnie szansa na girl...w sumie wychodzi z niego boy ale celowałam w dziewczynke ach te obliczenia.

Sprawdzałam na kilku i nie wychodzi mi jednakowo..
Z tabelki wiek/miesiąc wskazuje mi BOY natomiast w pozostałych gdzie trzeba uzupełnić daty - GIRL
Lepiej poczekać, za kilka tygodni może nasze fasolki same ukarzą co kryją między nóżkami:-D:-D:-D

hej po raz kolejny bo jednego posta mi skasowalo ;/ takze nie mam weny zeby od nowa go pisac

a taK w skrocie ciesze sie z waszych udanych wizyt :) ja prenatalne to tak bede robic w 12[13tyg :)
Infekcje leczylabym bo to jest nie komfortowe swedzi itp no nie przyjemne w pierwszej ciazy nie mialam infekcji moze teraz tez nie bede miala :)

czytalam wszystko wiec wie co u ktorej sie dzieje :)

i tak jeszcze raz napisze tutaj ze watek "lista majoweczek" jest bez komentarzy i pisze to poraz setny a wy dalej piszecie w nim komentarze nie wiem po co :) jest napisana informacja zebyscie pisaly na priv a nie w komentarzach czy na prawde trudne to jest do zrozumienia ? :)

dobrej nocy :)

Mi się zawsze marzyła parka i to najlepiej bliźniaki ;) póki co na usg zostało wykryte tylko jedno serduszko więc będę się cieszyć tym co będzie bo w tym momencie nie mam żadnych preferencji co do płci, przy drugim będę próbować trafić do parki :D i oczywiście już się nie mogę doczekać kiedy się do wiem jaka płeć mnie czeka, może na usg genetycznym już coś uda się zobaczyć :)

Hej:tak:
U mnie deszczowo i chlodno:-(jesien nadeszla niestety:wściekła/y:
Na prenatalne bd się teraz umawiać po wizycie u gina i tuz po kolejnej żeby gin mi skierowanie dal:tak:
Jestem tak przyzwyczajona do dziewczynki, ze jakos trudno mi sobie wyobrazić "instrukcje obsługi" chlopca:-D sa na pewno roznice w higienie, zabawach i zachowaniu:tak:mam tez pokoj dziewczynkowy a nie jest duzy wiec z racji ekonomicznej moglaby być dziewczynka:tak:
Zobaczymy - przy dobrych wiatrach szybko wyjdzie co tam siedzi:tak:
Happy może Ty masz bliźniaki?i chłopca i dziewczynke?

reklama
widzę ze będę w mniejszości bo chciała bym chłopca mam juz w domu dwie dziewczyny
Moja pierwsza cór juz w 18 tygodniu pokazala ze będzie dziewczynka za to druga mimo usg co tydzien od 26 tygodnia dopiero tydzień przed porodem raczyla sie pokazac

Do góry