reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

Dlatego ja większość tych małych rzeczy to body, półśpiochy, pajacyki, zwykłe bluzeczki i spodenki. Bluzki i bluzy bez kapturów, bo jak dziecko leży to mu niewygodnie. Małe to o tak głównie śpi a jak nie to nie ma co mu krępować ruchów.

Kameleonleon nie musi Ci się podobać co miała twoja siostra. Są różne gusta. Ja jak przebiera łam teraz ciuchy to co mi się nie podobało to od razu wyrzucałam. Były tam rzeczy, które dostałam dla Kuby a nigdy mu nie założyłam.

reklama
Mi siostra dala jakieś tam zeczy ale.to kompletnie nie mój gust . Ale wzięłam do spania czy po domu mogą być a z opowieści wiem , że dziecko się często przebiera wiec nie mam co wybrzydzać -lepiej mieć więcej (niekoniecznie piękne ciuchy) niż co chwile pralkę puszczać.

Mi siostra dala jakieś tam zeczy ale.to kompletnie nie mój gust . Ale wzięłam do spania czy po domu mogą być a z opowieści wiem , że dziecko się często przebiera wiec nie mam co wybrzydzać -lepiej mieć więcej (niekoniecznie piękne ciuchy) niż co chwile pralkę puszczać.
Tak Ewa takie rzeczy też mam używane, ale jak coś jest nie praktyczne to po co to trzymać.
Ja do szpitala też wezmę ciuchy raczej używane, bo u nas po porodzie trzeba mieć, niż nowe sztuki

Tez przebiore te ciuchy, bo mam duzo takich niepraktycznych np. pajace nierozpinane na calej dlugosci, z kapturem, sukienka jeansowa z metalowymi zapieciami ktora wazy wiecej niz dziecko... Tworcy ubran dzieciecych maja wyobraznie :D
Jestem zwolenniczka body, spiochow, polspiochow i pajacow na pierwsze miesiace zycia :) poki dziecko tylko lezy to sa najwygodniejsze, a potem mozna szalec :D

Kameleonleon ja mam 3 kaftaniki, po kimś tam w spadku, ale z doświadczenia wiem, że body są o wiele lepsze i z nich bedę korzystać :)

macie problemy z kością ogonową? Boli mnie masakrycznie, wstać nie mogę chwilami... :(

Kameleonleon ja mam 3 kaftaniki, po kimś tam w spadku, ale z doświadczenia wiem, że body są o wiele lepsze i z nich bedę korzystać :)

macie problemy z kością ogonową? Boli mnie masakrycznie, wstać nie mogę chwilami... :(
Mnie boli jak za dużo siedzę. Jak wstanę i rozchodzę to przechodzi.

reklama
Ja nie mam problemu z kością ogonową, za to ze wzdęciami dzisiaj straszne ;/ wzięłam 3 tabletki espumaxu i nadal nic :( Pierwszy raz w ciąży mi się takie coś zdarzyło, mam nadzieję, że to jednorazowy przypadek i puści szybko i nie wróci ;/

Do góry